Καστοριά

Η μεγάλη επιστροφή του Ιωάννη Τσαλούχου στον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου!

Την επιστροφή του καταξιωμένου προπονητή Ιωάννη Τσαλούχο υποδέχεται θερμά η οικογένεια του Ν. Ο. Μ. Μετά την τριετή θητεία του στην εθνική ομάδα, έρχεται γεμάτος εμπειρίες, ενέργεια και διάθεση να “τραβήξει” κουπί μαζί με τα νέα παιδιά του συλλόγου μας.
Βιώνοντας μοναδικές στιγμές, από το 2021 μέχρι και τα τέλη του Σεπτέμβρη ’24, με τα χρώματα της Ελλάδας σε Παγκόσμια, Ευρωπαϊκά και Βαλκανικά Πρωταθλήματα, ο Γιάννης κορυφώνει την καριέρα του συμμετέχοντας ως ομοσπονδιακός προπονητής, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού όπου η ελληνική αποστολή κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια και δύο έκτες θέσεις.

Η συνεισφορά του στον όμιλό μας ήταν καθοριστική από το 2012 που για πρώτη φορά ανέλαβε τα προπονητικά του καθήκοντα. Το αποτέλεσμα ήταν να τον αναδείξει αγωνιστικά στις υψηλότερες θέσεις και ταυτόχρονα να αποτελέσει θεσμό για την περιοχή μας.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Ν. Ο. Μ. του εύχεται καλή δύναμη στο νέο του ξεκίνημα, στηρίζοντάς τον να πραγματοποιήσει τα όνειρά του που έχει για την Κωπηλασία!

 

 

Back to top button