ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Εκλογές στο Επιμελητήριο Καστοριάς

 Στην έδρα Επιμελητηρίου Καστοριάς (Μητροπόλεως 60), θα  πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του είκοσι ενός (21) νέων  μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, την Κυριακή 01 και τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2024 και ώρα 8:30 π.μ. έως  19.00, όπως  αποφάσισε η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Καστοριάς.

Στους εκλογικούς καταλόγους καταχωρούνται οι επιχειρήσεις – μέλη του  Επιμελητηρίου Καστοριάς που έχουν συμπληρώσει ένα χρόνο από την  εγγραφή τους στο Επιμελητήριο, δηλαδή όσοι έχουν εγγραφεί μέχρι και τις  30.11.2023 και έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι και  το έτος 2023.

Η Εκλογική Επιτροπή εφιστά την προσοχή στις παρακάτω προθεσμίες,  οι οποίες είναι καταληκτικές και δεν θα δοθεί παράταση: 

Α. Για το δικαίωμα ψήφου, η εξόφληση ή ο διακανονισμός των οφειλόμενων  συνδρομών μέχρι και το έτος 2023 θα πρέπει να γίνει το αργότερο 40 ημέρες  πριν από τις εκλογές, ήτοι μέχρι και την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024. 

Β. Οι αιτήσεις υποψηφιότητας, συνοδευόμενες από απόδειξη καταβολής 50  € στο Ταμείο του Επιμελητηρίου και Υπεύθυνη Δήλωση του Ν1599/86 για τις  προβλεπόμενες προϋποθέσεις και ασυμβίβαστα, κατατίθενται κατά  συνδυασμό από τον επικεφαλής αυτού, στο πρωτόκολλο της Εκλογικής  Επιτροπής το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2024 και ώρα  14.30.

Γ. Τα νομικά πρόσωπα, των οποίων οι εκπρόσωποι δεν  καταχωρούνται αυτεπάγγελτα, καλούνται να υποβάλουν τις  εξουσιοδοτήσεις τους, στη γραμματεία της Εκλογικής Επιτροπής, το  συντομότερο δυνατόν και το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου  2024 και ώρα 14:30. 

Επισημαίνεται ότι τα νομικά πρόσωπα που δεν θα υποδείξουν τους  εκπροσώπους τους μέχρι την προαναφερόμενη προθεσμία δεν θα έχουν τη  δυνατότητα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία.

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε ολόκληρη την Ανακοίνωση της  Εκλογικής Επιτροπής ΕΔΩ

Για διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία της Εκλογικής  Επιτροπής στο τηλ.:2467027537.

 

 

Back to top button