ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Στηρίζουμε τις εκδηλώσεις στην πόλη μας…

Θα έχετε δει αρκετές φωτογραφίες από τη μεγάλη εκδήλωση προς τιμή του Παύλου Μελά. Σπάνια τόσοι πολλοί σύλλογοι ντυμένοι με παραδοσιακές φορεσιές βρίσκονται μαζί.
Κρίμα που δεν είχε πολλούς συντοπίτες μας να απολαύσουν αυτήν την σπάνια συνύπαρξη σε μια εκδήλωση.! Ο Σύλλογος μας συμμετείχε (ήταν βασικός συντελεστής μαζί με κάποιους άλλους) .
Εννοείται ότι εγώ σε αυτές τις περιπτώσεις είμαι πάντοτε θετικός ,είτε είμαι παρών είτε είμαι απών, έχω πάντοτε ένα καλό λόγο και ποτέ δεν μιζεριαζω, δεν ψάχνω αιτία να κατηγορήσω να αμφισβητήσω γενικά να “δηλητηριάσω” την όποια προσπάθεια.
Εαν π.χ. γίνονται αγώνες κωπηλασίας, αγώνες δρόμου… που δεν συμμετέχω αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ψάχνω λόγους να κατηγορώ και να κρίνω αυστηρά. Γιατί το ένα γιατί το άλλο, γιατί κλείνετε τον δρόμο, γιατί να γίνει αυτό…
Γι αυτό και ντύθηκα με την παραδοσιακή στολή για να συμμετάσχω στην πομπή και στον χορό στο Ντολτσό.
Το ζήτημα λοιπόν είναι να γίνονται εκδηλώσεις πάσης φύσεως εκδηλώσεις, να υπάρχουν event στην πόλη μας , να δείχνουμε ότι είμαστε μεγαλη πόλη .
Ότι είμαστε ικανοί να σχεδιάσουμε και να διοργανώσουμε κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο όπως σήμερα. Να ¨γεμίζουν” τον χρόνο των τουριστών, των επισκεπτών της πόλης μας ειδικά τώρα που το έχουμε τόση ανάγκη .
Για να γίνεται όμως αυτό χρειάζονται πρωτοπόροι αυτοί που βάζουν, κόπο και “ιδρώτα” και αυτοί με όσους τους βοηθούν πρέπει να στηρίζονται.
Ένας καλός λόγος, μία αναγνώριση, μία προσφορά βοήθειας είναι απόλυτα απαραίτητα. Η δε παρουσία μας είναι το παν.
Γιατί εκδηλώσεις χωρίς συμμετοχή του κόσμου είναι καταδικασμένες να αποτύχουν.
Βασίλειος Λ. Κωνσταντίνου

Η συγκέντρωση των συλλόγων στο Ντολτσό (φωτογραφίες – βίντεο)

Back to top button