ΚαστοριάΝεστόριοφωτορεπορτάζ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τριήμερο Grammos Quads Safari Tour (σειρά φωτογραφιών)

Το Τουριστικό Γραφείο “Compass Outdoor Adventures ” με εξειδίκευση τις Εναλλακτικές Μορφές Τουρισμού και τον Τουρισμό Περιπέτειας, διοργάνωσε (υπό την αιγίδα του Δήμου Νεστορίου) εξόρμηση στον Γράμμο, 19 & 20 Οκτωβρίου, με ενημέρωση και προσέλευση την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.
Η διαδρομή κυκλική, ξεκινώντας από την Αετομηλίτσα φτάνουμε στην Λίμνη Μουτσάλια, περνάμε στο Μουσείο Εθνικής Συμφιλίωσης και κάνουμε στάση στον ιστορικό Γκρεμό του Χάρου, μετά περνάμε από Νέα Κοτύλη και διασχίζοντας τον Αλιάκμονα φτάνουμε για Ανεφοδιασμό στο Νεστόριο. Λίγη ξεκούραση και ξεκινάμε για Μικτό Δάσος Γράμμου όπου θα ανηφορίσουμε λίγο πάνω από τα 1900μ. υψόμετρο, σύντομη στάση στο χωριό Γράμμουστα, και μετά επιστρέφουμε Αετομηλίτσα ενώ θα περάσουμε τα 2100μ. υψόμετρο. Η διαδρομή συνεχίζει από κάτω από τις Αρρένες, θέση Γκούρα και φτάνουμε Αετομηλίτσα..
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες που μας εμπιστεύτηκαν. Ευχαριστούμε επίσης για την άριστη συνεργασία που έδειξαν τόσο πριν την δραστηριότητα αλλά και κατά την διάρκεια αυτής, ιδίως στην διαδρομή του Σαββάτου που ήταν μεγάλη (175χλμ τελικά), απαιτητική, και γεμάτη δράση.
Να ευχαριστήσουμε πολύ τον αντιδήμαρχο Νεστορίου κύριο Κεραμάρη Αργύρη που μας περίμενε στο Νεστόριο, χαιρέτισε όλους τους συμμετέχοντες και τους έδωσε έναν τουριστικό χάρτη της περιοχής, και ήταν σε ετοιμότητα από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα για οτιδήποτε χρειαστούμε.
Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς MEGA PARRAS, ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, MUVUS, MOUNTAIN CLUB, DIMITRIADIS ACTION STORE, ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ ΜΟΤΟ, TOP GEAR ΚΕΡΚΥΡΑ, ΙΠΠΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ (Αποστολία), και ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΕΤΟΜΗΛΙΤΣΑΣ για τα δώρα που προσέφεραν.
Τέλος οι συμμετέχοντες ρωτήθηκαν να περιγράψουν με μόνο μια λέξη τις εμπειρίες που έζησαν και τις αναφέρουμε με την σειρά… 1) Όνειρο, 2) Αριστούργημα, 3) Πάλι (να γίνει πάλι δηλαδή), 4) Απίστευτο, 5) Μάχη, 6) Αδρεναλίνη, 7) Εξαιρετική, 8) Μοναδική, 9) Φανταστική, 10) Τρομερά, 11) Σκόνη (πολύ σκόνη), 12) Δράση, 13) Πάλι, 14) Δράση, 15) Όμορφη, 16) Καλή, 17) Όνειρο, 18) Υπέροχη, 19) Εξαιρετική, 20) Όμορφη, 21) Ωραία, 22) Περιπετειώδεις….. Το γραφείο Compass Outdoor Adventures θα συνεχίσει να δημιουργεί παρόμοιες δράσεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, γιατί με αυτές τις παρέες οι στιγμές είναι ανεπανάληπτες, και τα συναισθήματα δεν έχουν λέξεις αν δεν το ζήσεις….
Και βέβαια το κινηματογραφικό συνεργείο Framereel VCM Productions από την Αθήνα, ήταν παρών για άλλη μια φορά για να καταγράψει τις διαδρομές και να μας χαρίσει τα πιο όμορφα μονταρισμένα βίντεο.

 

Back to top button