ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Βόλεϊ: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Τουρνουά “Ευαισθητοποίησης” της ΑΠ Καστοριάς (φωτο – βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια χρονιά το φιλικό Τουρνουά Βόλεϊ “Ευαισθητοποίησης” την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο ΔΑΚ Καστοριάς. Μια μοναδική, ξεχωριστή και ωφέλιμη συνάντηση δύο σωματείων της ΑΠ Καστοριάς και του φιλοξενούμενου ΕΡΜΗ Ηγουμενίτσας.
Σκοπός της διοργάνωσης ήταν να ενώσει τις αθλήτριες οι οποίες αγωνίστηκαν για τη χαρά που προσφέρει το αγαπημένο τους άθλημα όπου αναπτύχθηκαν συναισθήματα ενθουσιασμού, χαράς, ομαδικότητας και ανάπτυξη αθλητικών εμπειριών.
Στηρίζοντας τον Πανελλήνιο Συλλόγο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» συμμετείχαμε στην καμπάνια της ροζ κορδέλας “The Pink Ribbon Campaign”, μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και ενημέρωση για τον Καρκίνο του Μαστού.
Θερμά Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες κατηγορίας Κ16, Κ18 της ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και ΕΡΜΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, στους προπονητές, τον προπονητή μας Βαγγέλη Φωτόπουλο για την προετοιμασία και διεκπεραίωση, τις διοικήσεις που συμμετείχαν στη διοργάνωση και σε όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στο γήπεδο μεταδίδοντας έτσι το σημαντικό μήνυμα Volley/Πρόληψη, Στάση Ζώης, η Πρόληψη Σώζει Ζωές.
🏐Ευχαριστούμε την κα. Μαρία Αντωνίου, βουλευτή Καστοριάς, στήριξε με την παρουσία της τη διοργάνωση ανέδειξε το μήνυμα Volley/Πρόληψη, Στάση Ζώης, και την καμπάνια της ροζ κορδέλας για τον καρκίνο του μαστού.
🏐Ευχαριστούμε τον κ. Ι. Κορεντσίδη δήμαρχο Καστοριάς και τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Σ. Βασιλειάδη, για την κτιριακή αρτιότητα του ΔΑΚ Καστοριάς και την παραχώρηση ηχοσυστήματος για την κάλυψη της διοργάνωσης.
🏐Ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη και την προσφορά τους, το Καφέ- Αρτοποιίο Ζαχαροπλαστείο ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ Καστοριά, την εταιρεία ΝΕΡΑ ΠΗΓΩΝ ΓΡΑΜΜΟΥ φυσικό μεταλλικό νερό ΑΡΡΕΝΑ και τον μηλοπαραγωγό Γιώργο Αμανατίδη.
Με εκτίμηση το ΔΣ της Ακαδημίας Πετοσφαίρισης Καστοριάς, Ευαγγελίδου Ελένη, Δημήτρη Ζησιάδη, Αναστασία Υφαντίδου, Χρυσούλα Δοξάνη, Βασίλη Ανδρεόπουλο, Στράτο Ασμακίδη, Ελένη Παπαευαγγέλου.



 
 

 

 

Back to top button