Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

“Δωμάτιο με 320€ και Airbnb με 758€”: ΄Τα σχόλια των Καστοριανών στα social

Τα σχόλια στην ανάρτηση του ΦΟΥΙΤ “Καστοριά: Δωμάτιο ξενοδοχείου με 320€ και Airbnb με 758€ τη βραδιά – Συνέντευξη Ηλία Αναστασίου” δίνουν και παίρνουν στα social και κινούνται σε δύο κατευθύνσεις.
Από τι μια είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι τιμές είναι υπερβολικά ακριβές κι από την άλλη αυτοί που αντιτείνουν ότι αν είναι αντίστοιχες και οι υπηρεσίες, είναι λογικές. Κι ακόμη ότι η Καστοριά μπορεί να γίνει προορισμός και για ακριβά βαλάντια.

Σταχυολογούμε παρακάτω μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια:

*  Christos Pavlou
Μη βιάζεστε να βγάζετε εύκολα συμπεράσματα.
Δεν ισχύουν πάντα οι τιμές που βλέπετε στις διάφορες πλατφόρμες κράτησης….
Υπάρχει…. λόγος….και εξήγηση…

 

  • Sakis Liogas
    Όταν έρχονται επισκέπτες και πληρώνουν τέτοιες τιμές, οι οποίες δεν είναι ακριβώς έτσι, θα βγουν και στην αγορά και θα ξοδεύουν για αγορές και καλό φαγητό. Τα ΚΑΠΗ που έρχονται δε κάθονται να πιουν ένα καφέ. Τι κόσμο θέλουμε τελικά?

 

* Μύκονος έγινε η Καστοριά

 

* George Papadopoulos
Η τιμή καθορίζεται και από τη ζήτηση υπάρχει. Άμα βλέπεις ακριβή. Σημαίνει υπάρχει κάποιος να πληρώσει. Και άμα είναι ακριβo ελπίζεις ότι αυτός ο τουρίστας θα βγει να φάει και να πιει κάτι.
Μην κάνετε σχόλια άμα είναι ακριβά. Καπιταλισμού ο νόμος είναι. Μακάρι να είναι ακριβo. Σημαίνει ζήτηση και τουρισμός με λεφτά.
Να κλαίτε άμα αρχίσετε να βλέπετε τιμές στα 50. Εκεί την πατήσαμε.
Εγώ το χρόνο θα φέρω ξανά στη Καστοριά το Raptor Kai Ranger club της Ελλάδος για 4 μέρες.
Πάμε το αλλο Σαββατοκύριακο 250 άτομα και 100 Raptor αγροτικά. Ξέρεις τη χρήμα θα αφήσουμε εκεί το κάθε ζευγάρι με ξενοδοχείο στην λίμνη Πλαστηρα, και φαγητό και ποτό; €1000 το λιγότερο χωρίς τις βενζίνες.
Αυτό θα το φέρω του χρόνου στην Καστοριά.

 

* Το rbnb είναι διαμέρισμα 135 τετραγωνικά με τζακουζι στο μπαλκόνι κ το δωμάτιο ξενοδοχείου τλκ rbnb είναι κ αυτό οπότε 3στερο ξενοδοχείο με αυτή την τιμή δν υπάρχει

 

* Στα Γρεβενά αγοράζεις οικόπεδο με αυτά τα λεφτά…χαχα

 

  • Sophia Iliopoulou
    Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην κοστίζουν τόσο ξενοδοχεία και airbnb που να είναι αντάξια αυτού του ποσου; γιατί η καστορια να μην υποδέχεται και επισκέπτες με αυτή την οικονομική δυνατοτητα; τα χρήματα τους θα αφήσουν στην τοπική οικονομία αυτοί οι άνθρωποι.

 

* Όταν κάποιοι λεφτάδες πληρώνουν 1000 και 2000 την μέρα σε άλλα μέρη, είναι απλά άλλα μέρη. Ένα σπέσιαλ διαμέρισμα στην Καστοριά όμως, απαγορεύεται.
Κάποιοι το χιλιάρικο την μέρα το έχουν για την πλάκα τους, για να έχουν το καλύτερο

 

 

* Δημήτρης Μητσόπουλος
μακάρι κάποια μέρα όλα τα καταλύματα να έχουν τέτοιες τιμές

 

* Αν κανετε μια ερευνα θα δειτε οτι αυτες οι τιμες ειναι μεμονομενες σε δυο καταλυματα και μονο αυτα.σε ολα τα υπολοιπα ειναι οκ οι τιμες και για αυτο ειναι ολα γεματα.φτανει ρε παιδια η γκρινια,η μιρλα και η απαξιωση της πολης μας .ολοι μιλανε για την καστορια και εμεις ολοι θαβουμε δλδ καπου ελεος.

 

* Λυπάμαι που το λέω μ αρέσει Καστοριά αλλά δεν δίνω τα λεφτά για να πα να κοιμηθώ προτιμώ να πάω ένα τριήμερο αλλού

 

* Πάλι κοιτάμε το δέντρο και όχι το δάσος έτσι; Μεμονωμένο περιστατικό είναι! Της παροχές που έχει τις γνωρίζουμε; Υπάρχουν με 50€ υπάρχουν και με 500€ ότι πληρώσεις αυτό θα παρεις! Κακα τα ψέματα!

 

* Όμορφη η πόλη μας, ίσως από τις ομορφότερες της Ελλάδος αλλά οι τιμές αυτές θεωρώ είναι απλησίαστες για τον μέσο Έλληνα. Γιατί να επιλέξει κάποιος την Καστοριά, για 5 βραδιές την περίοδο των γιορτών με αυτές τις τιμές και να μην πάει πχ στην Πολωνία η κάποια άλλη χώρα της κεντρικής Ευρώπης με πακέτο συνολικό αεροπορικά διαμονή και ξεναγήσεις με κόστος μισό από αυτό που αναφέρεται στο ποστ. Έχω φίλο που ήθελε να κλείσει Καστοριά για 4 βραδιά. Το μόνο δωμάτιο που βρήκε σε ας πούμε φυσιολογική τιμή, ήταν ένα στην Μεσοποταμία με κόστος ανά διανυκτέρευση 100 ευρώ. Τελικά επέλεξε να πάει Τσεχία Πράγα με τα μισά.

 

* 350€ αεροπορικά και διαμονή στη Βαρσοβία για 6 μέρες.

 

* Για να μην υπάρχει κανένα κατάλυμα ελεύθερο ακόμα και σε αυτές τις τιμές σημαίνει ότι ο κόσμος θεωρεί ότι * καστοριά κάτι εχει να προσφέρει αν δεν πατούσε κανένας τότε πολυ λογικά όλοι αυτοί θα κατεβάζαν τις τιμές όσο υπάρχει ζήτηση σε όλα αυτά ισχύει ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης και πολύ καλά κάνουνε. Και στην τελική αντιπρότασή μας είναι να μην έρχονται καστοριά και να πηγαίνουν κάπου αλλού δεν το καταλαβαίνω ούτε αυτό αλήθεια…..

 

* Να δούμε με αυτές τις τιμές αν θα ξανάρθουν

 

 

* Σπίτι θα αγοράσουν έλεος

 

* Άλλο πράγμα σε τι είδους κοινό στοχεύεις και άλλο αν μπορείς να το υποστηρίξεις. Άλλο οι άμεσοι στόχοι και άλλο οι μακροπρόθεσμοι. Η Μύκονος και η Σαντορίνη δεν έγιναν αυτό που είναι σήμερα μέσα σε μια μέρα. Το τι θα ήθελε κάποιος είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που μπορεί. Τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Το να προσφέρεις υπηρεσίες και να θέλεις την ανάλογη αμοιβή είναι θεμιτό. Το να έρθει ένας πελάτης και να θέλεις μηνιάτικο μισθό δημοσίου, λέγεται κάπως αλλιώς… Υπάρχουν πράγματι οι τσέπες που έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν αυτά τα ποσά, αλλά δεν ξέρω να είναι τόσες πολλές…

 

 

* Ωραιότατη δυσφήμιση για τον νομό μας εύγε!!!!! Συνεχίστε μπορείτε να πείτε και άλλα όπως ότι το χειμώνα ενώ οι δρόμοι είναι στεγνοι τάχα έχουμε 1 μέτρο χιόνι , ότι θα κάνει σεισμό 15 Ρίχτερ κλπ …

 

 

* Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για 3ημερο και σε όποιο μέρος και αν πάει κανείς και ψάξει διανυκτέρευση τις τελευταίες μέρες, δεν θα βρει κ τις καλύτερες ευκαιρίες.. 🤔 Παρόλα αυτά, καλό θα είναι να γίνεται μια τιμολόγηση λογική από τους ιδιοκτήτες και όχι της αρπαχτής..

 

* Γίναμε όντως Como

 

* Δεν μπορώ να καταλάβω από τα σχόλια τι μας πρωτοπηράζει…… Τόσα χρόνια ακούω συνέχεια γκρίνια δεν έχει δουλειές στην καστοριά διώχνει τα παιδιά της δεν αναπτύσσεται…..και.και…. τέλος πάντων τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλοι ότι έχουμε τουρίστες έχουμε ξένο κόσμο τα σαββατοκύριακα τις γιορτές το καλοκαίρι σχεδόν τελικα όλο το χρόνο έχουμε κόσμο….. Τώρα τι μας πειράζει αν είναι ακριβό ένα κατάλυμα…… Αυτός που θα το διαλέξει να μείνει πρώτον τα διαθέτει και δεύτερον μπορεί και το κατάλυμα να διαθέτει κάποιες παροχές που να αξίζει τα λεφτά αυτά….. Και στην τελική και σε άλλα μέρη που πηγαίνουμε διακοπές τα καλοκαίρια ακριβοπληρώνουμε καταλύματα τα οποία δεν έχουνε παροχές ανάλογες με την τιμή…… Και τέλος πάντων σταματήστε να φαγώνεστε για όλα….!!!!!!!! Aς πενεψουμε την όμορφη πόλη μας και ας εκμεταλλευτούμε επιτέλους τις απολαβές που μπορούμε να έχουμε από τον κόσμο που την επισκέπτεται….

 

* Και μετά κλαιγομαστε για μετά τις 10 κυκλοφορεί μόνο η αρκούδα στην πόλη

 

* -Το δημοσίευμα αναφέρεται σε ένα και μοναδικό κατάλυμα στη Καστοριά με αυτή τη τιμή .Δεν είναι αντιπροσωπευτικό
-Το ξενοδοχείο δεν είναι απαραίτητα καλύτερο .Τα διαμερίσματα πολλές φορές προτιμούνται γιατί έχουν παροχές που δεν έχουν τα ξενοδοχεία .Όπως κουζίνα ,μεγάλους χώρους …..αυλές ,τζάκια και πολλά άλλα που εξυπηρετούν οικογένειες
– Αν δείτε τις τιμές σε άλλα τουριστικά μέρη θα καταλάβετε τι συμβαίνει .Τιμές εξωφρενικές σε σπίτια με διακόσμηση του 70.
– στη Καστοριά έχω δει τα καλύτερα καταλύματα σε σχέση με άλλους νομούς .Όλα σχεδόν είναι ανακαινισμένα ,ευρύχωρα και ποιοτικά .Σε καμία άλλη πόλη δεν είδα τόσο ποιοτικά καταλύματα .
– μην υποτιμάτε την πόλη μας και αποφασίστε ποιον τουρίστα θέλετε.

 

* Να σβήσουν το μηδέν… Ειδάλλως θα μένουν άδεια..τα σέβη μου. Ωρε που πάμε;;;;;

 

* ΤΗ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?? ΣΤΟ ΝΤΟΥΠΑΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΦΘΗΝΑ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΦΟΥ HILTON ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ.

Καστοριά: Δωμάτιο ξενοδοχείου με 320€ και Airbnb με 758€ τη βραδιά – Συνέντευξη Ηλία Αναστασίου

 

 

 

 

Back to top button