Καστοριά

«Αγκίστρι»: Ο Παράδεισος των Θαλασσινών στη Νότια Παραλία της Καστοριάς (εικόνες)

Στη μαγευτική νότια παραλία της λίμνης της Καστοριάς, το ουζερί με θαλασσινά και ιχθυοπωλείο “Αγκίστρι” έχει καθιερωθεί ήδη ως σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των φρέσκων ψαρικών και θαλασσινών. Με θέα την ήρεμη λίμνη, τα βουνά στο βάθος και τις αντανακλάσεις των σπιτιών στο νερό να δημιουργούν ένα γαλήνιο σκηνικό, το “Αγκίστρι” προσφέρει στους επισκέπτες μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία, γεμάτη από γεύσεις που συνδέονται με τη θάλασσα.

Το “Αγκίστρι” είναι ένα οικογενειακό μαγαζί, που ιδρύθηκε με αγάπη και μεράκι για το καλό ψάρι και τα φρέσκα θαλασσινά. Εδώ και λίγες εβδομάδες, το ουζερί αυτό αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους ντόπιους αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής. Χάρη στην προσεγμένη επιλογή των πρώτων υλών και τη συνεχή ανανέωση του μενού το “Αγκίστρι” καταφέρνει να συνδυάζει την παράδοση με σύγχρονες γευστικές προτάσεις.

Το Ιχθυοπωλείο

Ένα από τα βασικά στοιχεία που κάνουν το “Αγκίστρι” να ξεχωρίζει είναι το ιχθυοπωλείο του. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τα ψάρια που θα καταναλώσουν είτε στο εστιατόριο είτε για το σπίτι. Η μεγάλη ποικιλία φρέσκων ψαριών και θαλασσινών καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών, με καθημερινές παραλαβές από την ιχθυόσκαλα της Νέας Μηχανιώνας.

Το Μενού

Το μενού του “Αγκίστρι” είναι ένας ύμνος στη θάλασσα, με φρέσκα ψάρια & θαλασσινά να αποτελούν τη βάση κάθε πιάτου. Τα ψάρια που προσφέρονται στο εστιατόριο φτάνουν καθημερινά από το ιχθυοπωλείο, εξασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα και τη φρεσκάδα τους. Δείτε ΕΔΩ το Μενού.

Ατμόσφαιρα και Τοποθεσία

Η μοναδική θέση του “Αγκίστρι” στη νότια παραλία της λίμνης δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να απολαμβάνουν τη θέα της λίμνης ενώ γευματίζουν. Το ειδυλλιακό περιβάλλον και η φιλική εξυπηρέτηση καθιστούν το εστιατόριο ιδανικό για ήρεμα γεύματα με την οικογένεια ή τους φίλους. Η ζεστή ατμόσφαιρα και η ηρεμία που αποπνέει το τοπίο, προσθέτει στην συνολική εμπειρία, κάνοντάς το “Αγκίστρι” ιδανικό προορισμό για κάθε στιγμή της ημέρας.

Το ουζερί και ιχθυοπωλείο “Αγκίστρι” είναι ένας χώρος όπου η αυθεντική ελληνική γεύση συναντά το μαγευτικό τοπίο της λίμνης της Καστοριάς. Είτε για ένα χαλαρό ουζάκι με μεζέ, είτε για ένα ολοκληρωμένο γεύμα με τοπικά κρασιά, το “Αγκίστρι” υπόσχεται να σας προσφέρει μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία.

Κάντε Like για να βλέπετε τα ψάρια της ημέρας στη σελίδα του “Αγκίστρι” στο Facebook ΕΔΩ

Back to top button