Ελλάδα

Ελληνικό ρύζι με κοτόπουλο μιλανέζ

ΥΛΙΚΑ για 6-8 άτομα:
1 κοτόπουλο βρασμένο σε λαχανικά
2 κ.σ. βούτυρο
Αλάτι-πιπέρι
Για το ρύζι:
2 κούπες Ελληνικό ρύζι Παρμπόιλ
1/2 λεμόνι κομμένο σε φέτες
1/8 κ.γ. κρόκος Κοζάνης
1 κ.σ. βούτυρο
4 1/2 κούπες ζωμός κοτόπουλου από τον βρασμό του
Αλάτι-πιπέρι
Για την σάλτσα μιλανέζ:
50 γρ. βούτυρο
40 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 ml λευκό κρασί
500 ml ζωμός κοτόπουλο από τον βρασμό του
Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
2 κ.σ. γιαούρτι
Αλάτι-πιπέρι



Back to top button