Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Σωματείο Street Food Ελλάδος σε συνεργασία με τον σύλλογο Τσαρσί, αναδεικνύοντας τη γαστρονομία και τον πολιτισμό, παρήγαγαν με παραδοσιακό τρόπο την σέρβικη πεσκαβίτσα χειροποίητα μπροστά στον κόσμο, σερβίροντας σε παραδοσιακό ψωμάκι τον γνωστό μπιζιρμά που προέρχεται από την τσιγγάνικη κουζίνα, στη διάρκεια των εκδηλώσεων για τα Ραγκουτσάρια 2025.
Ο πρόεδρος του σωματείου Λάζαρος Πολυχρονόπουλος στην εκπομπή της ΕΡΤ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ.
Ρεπορτάζ Μάριος Κωνσταντινίδης
Δείτε την εκπομπή μετά το 50:40 στο ertflix ΕΔΩ