Ο οργανισμός A.L.M.A., με σκοπό την ενεργοποίηση της κοινότητας μέσω της κοινωνικής και πολιτιστικής καινοτομίας, διοργανώνει ένα τριήμερο θεατρικό εργαστήριο με τη Θεατρολόγο – Ηθοποιό και Εμψυχώτρια Παναγιώτα Ρεκούτη.
Η πολιτιστική εκπαίδευση αποτελεί βασικό άξονα της δράσης μας, συνδυάζοντας γνώση, δημιουργικότητα και εμπειρία μέσα από τέχνες όπως το θέατρο, η λογοτεχνία, η μουσική, ο χορός και η ζωγραφική. Μέσα από αυτό το θεατρικό εργαστήριο, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το σώμα, τη φωνή, την έκφραση και την επικοινωνία, ερχόμενοι σε επαφή με τη μαγεία της σκηνικής αλληλεπίδρασης.
Το εργαστήριο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη εμπειρία. Το μόνο που χρειάζεται είναι διάθεση για παιχνίδι και εξερεύνηση!
Σχετικά με την εισηγήτρια
Η Παναγιώτα Ρεκούτη είναι θεατρολόγος και ηθοποιός με έδρα την Πάτρα, απόφοιτος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει εκπαιδευτεί στην υποκριτική, τον θεατρικό αυτοσχεδιασμό και το θεατρικό παιχνίδι, ενώ δραστηριοποιείται στην εμψύχωση θεατρικών ομάδων από το 2019. Από το 2023 συνεργάζεται με το Θέατρο act στην Πάτρα και συμμετέχει στην παιδική παράσταση “Ερωτόκριτος”.
Πληροφορίες Εργαστηρίου
Τοποθεσία: Αρχοντικό Μπασάρα, Ντολτσό, Καστοριά
Πρόγραμμα: Παρασκευή 21/02 : 16:00 – 17:30 (παιδικό τμήμα)
17:30 – 19:00 (εφηβικό τμήμα )
19:00 – 22:00 (τμήμα ενηλίκων)
Σάββατο 22/02 : 11:00 – 12:30 (παιδικό τμήμα)
12:30 – 14:00 (εφηβικό τμήμα )
18:00 – 21:00 (τμήμα ενηλίκων)
Κυριακή 23/02 : 11:00 – 12:30 (παιδικό τμήμα)
12:30 – 14:00 (εφηβικό τμήμα )
17:00 – 21:00 (τμήμα ενηλίκων)
Περιορισμένος αριθμός θέσεων – θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Κόστος Συμμετοχής
Παιδιά/Έφηβοι: 20€
Ενήλικες: 30€
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε μαζί μας!
Αν αναγνωρίζετε τη δύναμη του θεάτρου και θέλετε να γίνετε μέρος μιας δημιουργικής ομάδας, σας περιμένουμε να ανακαλύψουμε μαζί τον μαγικό κόσμο της σκηνής!