Πεζοπορία από τον Απόσκεπο προς Πολυβολεία- Καζάνια. Μία ωραία διαδρομή με αρκετές εναλλαγές και κυρίως τη θέα προς την πόλη. Όσο ανεβαίνεις και τη βλέπεις είναι κάτι φανταστικό. Τα Καζάνια είναι μία φυσική αποθήκη νερού, διότι εκεί έτσι και πέσει νερό, βροχή ή χιόνι, το κρατάει. Δε φεύγει!
Οι διάσημες βρύσες του Αποσκέπου έχουν κύρια αιτία αυτές τις “αποθήκες” νερού. Πολύ θα θελα σήμερα να τα δω να έχουν χιόνι. Ειδικά με τον Βοριά πολλές φορές γεμίζουν με χιόνι που κρατά πολύ καιρό και λιώνει σιγά σιγά. Δυστυχώς όμως δεν είχαμε ούτε καν βροχή, παρά λίγες ψιχάλες.
Όμως η βόλτα βόλτα, η γυμναστική γυμναστική, η εκτόνωση εκτόνωση και η διάθεση διάθεση από την παρέα. Πήγαν όλα καλά όπως εύχομαι και σε σας να πηγαίνουν επίσης όλα καλά. Ή τουλάχιστον τα περισσότερα!
Βασίλης Κωνσταντίνου