ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Βίγλα: Κοπή βασιλόπιτας, πεζοπορία και προπονήσεις για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Χιονοδρομίας Άργους Ορεστικού (φωτογραφίες)

Το περασμένο Σαββατοκύριακο συνεχίσαμε τις προπονήσεις των τμημάτων χιονοδρομίας του Ομίλου μας στο Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου!
Ταυτόχρονα όμως με τις προπονήσεις μας, την Κυριακή 16/02/2025 πραγματοποιήσαμε #πεζοπορία από την βάση του χιονοδρομικού κέντρου προς την Κορυφή “Φαλακρό” με υψόμετρο 1.939 μ.. με αρχηγό τον οδηγό μας Νικηφόρος Σαρρής, τον οποίο ευχαριστούμε για την ασφαλή καθοδήγηση των συμμετεχόντων.
Στο τέλος της πεζοπορίας και με το πέρας των προπονήσεων των τμημάτων χιονοδρομίας, κόψαμε την #βασιλόπιτα στο Σαλέ #ΤΟΤΤΗΣ με συμμετοχή εκτός των αθλητών μας και πλήθους φίλων και μελών του ομίλου μας.
Έξι τυχερά παιδιά και δύο ενήλικες λάβανε τα δώρα της βασιλόπιτας.
Τα δώρα για τους ενήλικες φίλους και μέλη του Ομίλου μας ήταν δύο και συγκεκριμένα μία δωροεπιταγή αξίας 35 ευρώ από το κατάστημα του Ηλιόπουλος Παντελής στην Καστοριά ευγενική δωρεά του ιδιοκτήτη και ένα γεύμα για δύο άτομα στο Σαλέ ΤΟΤΤΗΣ ευγενική δωρεά της διοίκησης του Χιονοδρομικού Vigla_sale_tottis. Τους ευχαριστούμε θερμά και τους δύο!
Όμιλος Αντισφαίρισης Χιονοδρομίας Άργους Ορεστικού 

 

Back to top button