Η Γωγώ Δελογιάννη μάς φτιάχνει γεμιστά μανιτάρια.
1 κιλό μανιτάρια portobello
2 μέτρια κρεμμύδια
250 ml κρέμα γάλακτος μαγειρικής
200 γρ. τυρί κρέμα
200 γρ. τριμμένο ρεγκάτο (ή άλλο κίτρινο τυρί, όχι πολύ γλυκό)
100 γρ. μπέικον
αλάτι, πιπέρι
Η Γωγώ Δελογιάννη μάς φτιάχνει γεμιστά μανιτάρια.
1 κιλό μανιτάρια portobello
2 μέτρια κρεμμύδια
250 ml κρέμα γάλακτος μαγειρικής
200 γρ. τυρί κρέμα
200 γρ. τριμμένο ρεγκάτο (ή άλλο κίτρινο τυρί, όχι πολύ γλυκό)
100 γρ. μπέικον
αλάτι, πιπέρι