Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 22-23 Φεβρουαρίου, ολοκληρώθηκε ο 1ος Αγώνας Αξιολόγησης της Εθνικής Ομάδας στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά. Αψηφώντας το τσουχτερό κρύο και τον έντονο αέρα , οι αθλητές μας αντεπεξήλθαν επάξια των προσδοκιών τους.
Στις πρώτες δοκιμασίες για την επιλογή αθλητών/τριών που θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα στις φετινές διεθνείς διοργανώσεις έλαβαν μέρος:
Φίτσιου Ζωή σκιφ Γυναικών
Χωλόπουλος Νικόλαος σκιφ Νέων Ανδρών
Δάσκαλος Άγγελος σκιφ Νέων Ανδρών
Μονοχολιάς Βασίλης σκιφ εφήβων
Ηλιόπουλος Νίκος σκιφ εφήβων
Ραπτόπουλος Ανδρέας – Φίλιος Μηνάς δίκωπο Εφήβων
Αθανασίου Γιώργος – Παρουσάκης Θάνος δίκωπο Εφήβων
Και τις δύο μέρες των αγώνων οι αθλητές μας συμμετείχαν στους τελικούς Α και Β, με τη Ζωή να κατακτά την πρώτη θέση και τις 2 μέρες, τον Νικόλα Χωλόπουλο την 4η και 3η θέση αντίστοιχα, τον Άγγελο την 3η και 4η θέση στον τελικό Β, τον Ηλιόπουλο Νίκο την 7η θέση , τον Βασίλη την 3η και 1η θέση στον τελικό Β, τους Ραπτόπουλο Ανδρέα και Φίλιο Μηνά την 1η θέση στο τελικό Β και την 2η στον τελικό Α και τους Αθανασίου Γιώργο και Παρουσάκη Θάνο την 2η θέση στον τελικό Β και 3η στον τελικό Α.
Βάσει των αποτελεσμάτων κλήθηκαν σε προπονητικό κοινόβιο ο Χωλόπουλος Νικόλαος και η Φίτσιου Ζωή από τις 3 έως 23 Μαρτίου, καθώς και οι νεότεροι αθλητές μας Ραπτόπουλος Ανδρέας και Φίλιος Μηνάς από τις 3 έως τις 9 Μαρτίου.
Η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου Καστοριάς συγχαίρει θερμά τα παιδιά για τις υπέροχες κούρσες που έκαναν και τους εύχεται καλή συνέχεια στην προετοιμασία τους. Πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές του σωματείου μας, Τσαλούχο Ιωάννη και Δάσκαλο Χρήστο που στηρίζουν τους αθλητές σε κάθε τους προσπάθει