Καστοριά

Στην κυκλοφορία ο κόμβος Δισπηλιού και η συγνώμη… (βίντεο – δηλώσεις)

Δόθηκε σε κυκλοφορία ο κόμβος του Δισπηλιού μετά από 4 μήνες!
Ζητούμε συγνώμη από τους πολίτες της ΠΕ Καστοριάς αλλά και από τους επισκέπτες για την ταλαιπωρία που υπέστησαν καθ όλη την διάρκεια της εκτέλεσης του έργου!
Ενός σημαντικού έργου που κάνει ομαλότερη και ασφαλέστερη την κυκλοφορία των οχημάτων.
Η Περιφερειακή Αρχή θα φροντίσει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να αποκαταστήσει τις ζημίες, που έχουν δημιουργηθεί στους δημοτικούς δρόμους με την εκτροπή της κυκλοφορίας που είχε γίνει.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τούς συντελεστές της εκτέλεσης του έργου και ιδιαίτερα στον κ. Κωνσταντινίδη Κώστα Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ για την άμεση ανταπόκριση του αιτήματος της σύνδεσης του ρεύματος!
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
—————————————-
Παραδόθηκε την Μεγάλη Πέμπτη 17 Απριλίου, από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε κυκλοφορία ο κόμβος του Δισπηλιού στην Π.Ε. Καστοριάς, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Λάζαρου Γκερεχτέ, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Πασχάλη Χαρούμενου, της Βουλευτή Καστοριάς Μαρίας Αντωνίου, του Προέδρου της Κοινότητας Δισπηλιού Νίκο Ιασωνίδη και υπηρεσιακών παραγόντων.
Το έργο υλοποιήθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Έδρας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρύτερου έργου «Βελτίωση κόμβων Γρεβενών, Καστοριάς, Φλώρινας και Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» με προϋπολογισμό 3.500.000,00 €.
Όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας πρόκειται για ένα έργο το οποίο πρόκειται να βελτιώσει την οδική ασφάλεια και την καθημερινότητα όλων των πολιτών της Καστοριάς και της Δυτικής Μακεδονίας.


Back to top button