Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Καστοριά: Τελικά αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών στο Πανεπιστήμιο

Τελικά αποτελέσματα εκλογών φοιτητικών εκλογών στο Πανεπιστήμιο στην Καστοριά
Σύνολο Ψηφισάντων 118
ΠΑΣΠ: 32 έδρες ( 3 )
ΔΑΠ : 36 έδρες ( 3 )
ΠΚΣ. : 15 έδρες ( 1 )
Λευκά 6 / Άκυρα 29
Ως ΠΑΣΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ αποδεχόμαστε πλήρως το αποτέλεσμα παρά τα πολλά άκυρα ψηφοδέλτια που από αστοχία των συμμετεχόντων δεν διευκρινίστηκε από αρχή τι είναι έγκυρο και τι άκυρο και εννοείται πως δεν θα επιτραπεί να συμβεί κάτι αντίστοιχο του χρόνου. Δηλώνουμε πως όπως κάθε χρόνο θα είμαστε αρωγοί στην λειτουργία του Φ.Σ. για την προάσπιση των συμφερόντων των φοιτητών.
Μας προκάλεσε αλγεινη εντύπωση η απόφαση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας να εκτελεστούν κανονικά τα μαθήματα την μέρα των φοιτητικών εκλογών, δείχνοντας και με αυτό τον τρόπο τον κατήφορο στον οποίο έχει περιέλθει. Να τους θυμίσουμε πως αγκαλιά θα πρέπει να είναι με τους φοιτητές και όχι με την κυβέρνηση.
Τέλος μας στεναχωρεί ιδιαίτερα πως η συμμετοχή ήταν 50% μειωμένη σε σχέση με πέρυσι αλλά μας δίνει μια αφορμή ώστε να δούμε τα λάθη μας να τα διορθώσουμε και σαν ΠΑΣΠ και συλλογικά και του χρόνου να ενισχύσουμε ξανά την συμμετοχή!
Συγχαρητήρια σε αυτούς που δεν αφήνουν να αποφασίζουν για αυτούς χωρίς αυτούς!
Με εκτίμηση
Το γραφείο πόλεως της ΠΑΣΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Back to top button