Μία ακόμα δύσκολη και επίπονη αγωνιστική περίοδος έφτασε στο τέλος της όπου παρά την υπερπροσπάθεια όλων μας δυστυχώς η ομάδα μας δεν μπόρεσε να κρατηθεί στην μεγάλη κατηγορία της Ά’ Εθνικής, σκορπίζοντας θλίψη και απογοήτευση στους φίλους της.
Θα θέλαμε από την πλευρά μας να ευχαριστήσουμε όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια άμεσα ή έμμεσα και ταυτόχρονα να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο της Καστοριάς που ειδικά φέτος του δημιουργήσαμε υψηλότερες προσδοκίες και τον απογοητεύσαμε.
Συνετέλεσαν πολλοί παράγοντες σε αυτό αλλά ίσως να είναι και η ώρα της ανασύνταξης και της επόμενης ημέρας.
Κάποιες φορές πρέπει να πέσεις για να σηκωθείς, μετά πιο δυνατός με καλύτερες βάσεις και προσαρμοσμένος πλέον στα καινούρια ποδοσφαιρικά δεδομένα στον καινούριο ποδοσφαιρικό χάρτη.
Αυτό που κρατάμε, αυτό που κερδίσαμε είναι η ακαδημία μας, το μέλλον μας!
ΕΚΕΙ πρέπει να επενδύσουμε για να χτίσουμε από την αρχή την ομάδα θωρακισμένη πλέον στις προκλήσεις που έρχονται.
ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ – ΧΤΙΖΟΥΜΕ – ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Γυναικείος Ποδοσφαιρικός Όμιλος Καστοριάς
1 λεπτό ανάγνωση