ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Brevet Καστοριάς 2025: Με κρουαζιέρα καλωσορίσματος η έναρξη

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Καστοριάς 620 διοργανώνει κρουαζιέρα καλωσορίσματος για τους συμμετέχοντες στο Brevet Καστοριάς 2025.
Την Παρασκευή 11 Ιουλίου και ώρα 20:30, με αναχώρηση και αποβίβαση από την προβλήτα της Βόρειας παραλίας, σε μια διαδρομή διάρκειας 1ώρας και 30 λεπτών, θα παραλάβετε τις κάρτες σας συζητώντας τις λεπτομέρειες της διαδρομής.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους συμμετέχοντες και τις οικογένειές τους. Παράλληλα, μπορείτε να απολαύσετε καφέ ή ποτό στο μπάρ που λειτουργεί στο καράβι.
Με το καραβάκι «ΟΛΥΜΠΙΑ» έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το ειδυλλιακό τοπίο της λίμνης και την πόλη της Καστοριάς , όπου μέσα από την εν πλω περιήγηση μπορείτε να θαυμάσετε την γραφική παραλίμνια διαδρομή της χερσονήσου και ένα πλήθος εικόνων απαράμιλλης ομορφιάς που αφήνουν μαγεμένο ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.
Αναχώρηση – 20:30 Προβλήτα Βόρειας Παραλίας
Διάρκεια 1ώρα και 30 λεπτά
Αποβίβαση – 20:30 Προβλήτα Βόρειας Παραλίας

Back to top button