Καστοριά

Συνάντηση του Σωματείου ΑΜΕΑ Καστοριάς με το νέο διοικητή του Νοσοκομείου

Σε θετικό και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία ΠΕ Καστοριάς “Κοιτάω Μπροστά” με τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Καστοριάς κ. Νικόλαο Γκόνη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Διοικητής ενημέρωσε αναλυτικά για τις παρεμβάσεις και τις δράσεις που υλοποιούνται στο Νοσοκομείο, με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας. Από την πλευρά του Σωματείου, τέθηκαν οι προβληματισμοί και οι ανάγκες που αφορούν τα Άτομα με Αναπηρία, με έμφαση στην προσβασιμότητα και την ποιοτική εξυπηρέτησή τους.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με κοινή δέσμευση και από τις δύο πλευρές για αγαστή συνεργασία στο μέλλον, με στόχο τη διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης των ΑμεΑ στις υπηρεσίες του Νοσοκομείου και την προώθηση λύσεων που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών με αναπηρία.

Το Σωματείο “Κοιτάω Μπροστά” εκφράζει την ικανοποίησή του για το θετικό πνεύμα διαλόγου και προσβλέπει σε μια σταθερή και ουσιαστική συνεργασία προς όφελος της κοινότητας των ΑμεΑ στην Π.Ε. Καστοριάς.

Back to top button