ΑθλητικάΚαστοριά

Με τέσσερα μετάλλια επέστρεψε ο ΝΟΚ από το 90ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Με τέσσερα χάλκινα μετάλλια επέστρεψε η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς από το 90ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που έγινε στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά!!

Τα καστοριανά κουπιά έδωσαν δυναμικό παρόν συμμετέχοντας με μια φερέλπιδα αποστολή νεαρών αθλητών και αθλητριών στην πρώτη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος υπό την τεχνική καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή της αγωνιστικής ομάδας κου Τάσου Λαπίκωφ. Την αποστολή συνόδευε ο πρόεδρος του ΝΟΚ κος Παναγιώτης Μητρούδης και ο έφορος κωπηλασίας κος Λάκης Συρινίδης.
Ο τελικός απολογισμός για τον ΝΟΚ είναι τέσσερα συνολικά χάλκινα μετάλλια. Πιο συγκεκριμένα:
🥉Γεώργιος Γεωργίου και Παναγιώτης Φωτιάδης τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ εφήβων.
🥉Παναγιώτης Φωτιάδης, Γεώργιος Γεωργίου, Μηνάς Φίλιος και Κωνσταντίνος Κωστάρας τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ εφήβων.
🥉Αρχοντία Δημητρίου και Βικτώρια Λαπίκωφ τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στη δίκωπο άνευ γυναικών.
🥉Μηνάς Φίλιος, Γεώργιος Γεωργίου, Παναγιώτης Φωτιάδης και Θεόδωρος Λαπίκωφ τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ ανδρών.
Επίσης πολύ καλές εμφανίσεις στους μεγάλους τελικούς των αγωνισμάτων και πλασάρισμα στην τέταρτη θέση κατάφεραν το πλήρωμα της τετρακώπου άνευ νεανίδων με τις αθλήτριες Δέσποινα Δημητρίου, Ειρήνη Γκετσίδου, Βασιλική Μεσητίδου και Αγνή Βράκα, και της δικώπου άνευ γυναικών κάτω των 23, με τις Αρχοντία Δημητρίου και Βικτώρια Λαπίκωφ. Ακόμη, ο έφηβος Πάνος Φωτιάδης εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον μεγάλο τελικό της κατηγορίας των ελ.β. των ανδρών όπου κατετάγη στην πέμπτη θέση.
Στην αποστολή συμμετείχαν:
οι αθλητές Γιώργος Βλαχάκης, Γιώργος Γεωργίου, Στράτος Δούας, Χρήστος Καπετανόπουλος, Κωνσταντίνος Κωστάρας, Θεόδωρος Λαπίκωφ ,Νίκος Μπάρδος, Χρήστος Μπέκος, Οδυσσέας Πετρίδης, Κωνσταντίνος Πουλιόπουλος, Γιάννης Τζηκαλάγιας, Κυριάκος Τοτονίδης, Στέλιος Ραπτόπουλος, Μηνάς Φίλιος και Πάνος Φωτιάδης.
– οι αθλήτριες Έλενα Αντωνιάδου, Αγνή Βράκα, Ειρήνη Γκετσίδου, Αρχοντία Δημητρίου, Δέσποινα Δημητρίου, Μαρία Κωστίδου, Βικτώρια Λαπίκωφ, Φωτεινή Μακροζήση, Βασιλική Μεσητίδου, Άννα Μαρία Ντίκου και Ιωάννα Παπαϊωάννου.
Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα μέλη της αποστολής του ΝΟΚ για την πολύ καλή προετοιμασία και την εξαιρετική συμμετοχή στους αγώνες και ευχόμαστε συνέχεια των επιτυχιών στη δεύτερη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 20-21 Ιουλίου στην Καστοριά!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Απονομή στο τετραπλό σκιφ εφήβων από τον υπουργό αθλητισμού Γ. Βρούτση
Κωνσταντίνος Κωστάρας, Παναγιώτης Φωτιάδης, Γεώργιος Γεωργίου, Μηνάς Φίλιος και ο αντιπρόεδρος του ΝΟΚ Ευάγγελος Πετρίδης!
 

Back to top button