ΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Φωτογραφίες από τις “Μάνες με φτερά”, την συγκινητική εκδήλωση του Προοδευτικού Συλλόγου Κυριών Καστοριάς

Μία από τις πιο συγκινητικές εκδηλώσεις του Συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε χθες 12 Μαΐου στο Δημοτικό Ωδείο Δημήτριος Μπαϊρακτάρης & Σουλτάνα Πετσάλνικου για την ημέρα της μάνας. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ .
Μια ξεχωριστή γιορτή για τις μάνες που παλεύουν με την αναπηρία τους ή την αναπηρία του παιδιού τους. Αυτή η «Γιορτή της Μητέρας» αποτελεί μια ιδιαίτερη κοινωνική αξία, δίνοντάς μας την ευκαιρία να στρέψουμε το βλέμμα μας και την εκτίμησή μας στις μητέρες ειδικών ικανοτήτων.
Οι ομιλήτριες, κάθε μια με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και λόγο ,μας ανέλυσαν τα προβλήματα τους, αλλά και τις ξεχωριστές στιγμές που ζουν στο εργασιακό τους περιβάλλον όμως οι μάνες των παιδιών μας διηγήθηκαν την δική τους πραγματικότητα και μας συγκίνησαν ιδιαίτερα.
Οι σπουδαστές και οι καθηγητές του Ωδείου μας χάρισαν απλόχερα όμορφες μουσικές στιγμές και η μουσική αυλαία ολοκληρώθηκε με την πιο συγκινητική στιγμή όταν η χορωδία από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ψυχαγωγώ μας αφιέρωσαν τραγούδια για την μάνα.
Ευχαριστούμε την διοίκηση του Δημοτικού Ωδείου, τους καθηγητές Βασίλη Θεμελή και Νίκο Καπατασίδη και τους σπουδαστές ,την βουλευτή μας κα Μαρία Αντωνίου, την κα Αθηνά Μακρή εκ μέρους της Περιφέρειας ,τον αντιδήμαρχο Οικονομικών κο Σάκη Ρήμο, όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσίας σας καθώς και Ζαχαροπλαστείο Καλαμπούκα Ζαχαροπλαστείο Τζήλλας και Παπανδρεου ΑΦΟΙ Π. ΟΒΕ Ζαχαροπλαστεία Καστοριά για τα γλυκίτατα σοκολατάκια.
Ευχαριστούμε ολόκαρδα τις ομιλήτριες μας Ειρήνη Χρηστάκη , Αθηνά Καραβίδα , Φρύνη Βλαχοπούλου Λογοθεραπεύτρια , Marianna Apostolidou , Marianina Chara Καθώς και την συντονίστρια της εκδήλωσής μας κα Αλίκη Καζταρίδου και αφιερώνουμε την εκδήλωσή μας ιδιαίτερα σε όλες τις μαμάδες παιδιών με αναπηρία για τον καθημερινό τους αγώνα.
Η εκδήλωση μας έκλεισε με μια αναφορά στην αγαπημένη μας εκπαιδευτικό Σοφία Σοφαροπούλου και στο ποίημα της <<Ϋμνος στην μάνα>>που ακούστηκε μελοποιημένο .
Σε όλες τις μανούλες χαρίσαμε το χρυσό κλειδί της καρδιάς μας , ως δείγμα της εκτίμησής και της ευγνωμοσύνης μας. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !
Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς
Δείτε βίντεο όλη την εκδήλωση ΕΔΩ

“Μάνες με φτερά”: Η εκδήλωση του Προοδευτικού για τις μητέρες με αναπηρία κι αυτές που μεγαλώνουν παιδιά με αναπηρία (βίντεο)

 

Back to top button