ΑθλητικάΚαστοριάΚοζάνη

Εξαιρετικές εμφανίσεις για τους αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς στο “19ο Τουρνουά Πινγκ – Πονγκ” της Κοζάνης (φωτογραφίες)

Το Σαββατοκύριακο 11-12/05/2024 πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη το 19ο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης όπου συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Κοζάνης και η ομάδα του Σ.Ε.Α. Κοζάνης.

Συμμετείχαν αθλητές από τον Α.Σ.Μ. Καστοριάς ο “Κένταυρος”, την Κοζάνη, την Φλώρινα, τα Ιωάννινα, την Βέροια και την Θεσσαλονίκη.

Το συγκεκριμένο τουρνουά αποτελεί διαφήμιση για το άθλημα καθώς δίνει την ευκαιρία στα παιδιά για επιπλέον αγώνες αλλά και τη δυνατότητα σε νέους αθλητές να αγωνιστούν για πρώτη φορά και να πάρουν εμπειρίες.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε το Σάββατο στις κατηγορίες των παμπαίδων, παίδων αλλά και γυναικών με οκτώ αθλητές: Τοκατλίδης Φώτης, Παπαδόπουλος Δημήτριος, Ζυγάς Παναγώτης, Γιαννάκης Γεώργιος, Εταιρίδης Άγγελος, Γιώρας Χρυσός, Γιώρας Μιχαήλ, Παπαιωάννου Κων/νος και μια αθλήτρια την Πληκαδίτη Θεοδώρα.

Στην κατηγορία των παίδων ο Φώτης Τοκατλίδης με εξαιρετικές εμφανίσεις κατέκτησε την 2η θέση καθώς στον τελικό ηττήθηκε με σκορ 3-2 στα σετ από αθλητή της Θεσσαλονίκης.
Στην κατηγορία των γυναικών η Θεοδώρα Πληκαδίτη έφτασε έως τον τελικό αλλά δεν κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά καθώς γνώρισε την ήττα με σκορ 3-0 στα σετ από αθλήτρια της Κοζάνης.

Την Κυριακή ο Κένταυρος Καστοριάς συμμετείχε στην κατηγορία των ανδρών με τα αδέρφια Γκιμουρτζίνα (Αχιλλέα, Τρύφων, Ιωάννη) σε μια κατηγορία η οποία ήταν πολύ ανταγωνιστική καθώς αγωνίστηκαν πολύ αξιόλογοι αθλητές.

Στον τελικό κατάφεραν να φτάσουν ο Γκιμουρτζίνας Αχιλλέας και ο Γκιμουρτζίνας Τρύφων, με νικητή στην καστοριανή “μονομαχία” τον Τρύφωνα με σκορ 3-2 στα σετ. Ενώ ο Γκιμουρτζίνας Ιωάννης κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορία.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συγχαίρει τον Σ.Ε.Α. Κοζάνης για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία.

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για τους αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς είναι το 8ο Διεθνές τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης που θα διεξαχθεί στην Φλώρινα στις 28-30 Ιουνίου. 

 

Back to top button