Δυτική ΜακεδονίαΚοζάνη

Νεφρογένεσις: Ιδανικό Περιβάλλον Αιμοκάθαρσης με την τελευταία λέξη της Τεχνολογίας – Μοναδική M.X.A στην Δυτική Μακεδονία

Στην Μ.Χ.Α Νεφρογένεσις θα βρείτε την αποκλειστική φροντίδα που αξίζετε. Με εξειδικευμένο προσωπικό, προηγμένο εξοπλισμό και ατομική προσέγγιση, είμαστε δίπλα σας, σε κάθε βήμα του δρόμου για μια όσο το δυνατόν υγιή και ποιοτική ζωή.
2 Έμπειροι Νεφρολόγοι
Η ύπαρξη δυο νεφρολόγων γιατρών, ενός έμπειρου παθολόγου και δυο καρδιολόγων και φυσικά το εξειδικευμένο νοσηλευτικό μας προσωπικό, με την παρουσία νοσηλευτριών/νοσηλευτών έμπειρων στο κομμάτι της αιμοκάθαρσης, εξασφαλίζει την ολιστική προσέγγιση του αρρώστου και την άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος σχετίζεται τόσο με την αιμοκάθαρση όσο και με την γενικότερη κατάσταση υγείας του. Πέραν αυτών, η μονάδα έχει αναπτύξει συνεργασίες με καταξιωμένους αγγειοχειρουργούς προκειμένου να εξασφαλίζουν στους ασθενείς μας βιώσιμες και λειτουργικές αγγειακές προσπελάσεις για την διενέργεια της αιμοκάθαρσης καθώς και με άλλες ειδικότητες που είναι απαραίτητες για την εξατομικευμένη φροντίδα αυτών των ασθενών
Υπερσύγχρονα μηχανήματα αιμοκάθαρσης SURDIAL X NIPRO

Πρόκειται για τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα αιμοκάθαρσης, παρέχοντας ποιοτικότερη και αποτελεσματικότερη νεφρική υποκατάσταση. Υποστηρίζουν την ON LINE βελτιωμένη μέθοδο αιμοκάθαρσης. Στα μηχανήματα αυτά προσαρμόζεται η κάρτα του ασθενούς κατά την κάθε συνεδρία, και σε αυτήν καταγράφονται όλες οι συνθήκες αιμοκάθαρσης. Δίνεται έτσι η δυνατότητα παρακολούθησης όλων των παραμέτρων και έγκαιρης παρέμβασης όπου χρειαστεί.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις και Ξενοδοχειακή Άνεση
Στις ξενοδοχειακές υποδομές της μονάδας Νεφρογένεσις, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα της εμπειρίας των ασθενών. Με μια αναβαθμισμένη και προσεκτικά σχεδιασμένη ξενοδοχειακή υποδομή, προσφέρουμε ένα ευχάριστο περιβάλλον για τη θεραπεία των ασθενών, εξασφαλίζοντας τις ανέσεις που απαιτούνται για μια ευχάριστη θεραπεία.
Ανακαλύψτε όλες τις παροχές μας στο παρακάτω link 
Φυσικά όλα αυτά παρέχονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στους ασθενείς μας, καθώς η μονάδα μας είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ.
Για πληροφορίες σχετικά με την μετακίνηση, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο για την περιοχή της Καστοριάς.
Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε!
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2461200520

 

Back to top button