Καστοριά

Ο Δημήτρης Γεωργίκος στην ΕΑΑΣ Καστοριάς

Το μεσημέρι της Δευτέρας 20 Μαΐου ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Καστοριάς Συνταγματάρχης ε.α. Χρυσόστομος Δούκης υποδέχθηκε στο γραφείο του τον ειδικό γραμματέα τού Πρωθυπουργού, κο Δημήτρη Γεωργίκο.
Ο κος ειδικός γραμματέας συνοδευόταν από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Καστοριάς κο Βελλίδη Βασίλη και από άλλα στελέχη του κόμματος.
Στο γραφείο της Ένωσης ήταν παρόντες και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της ΕΑΑΣ Καστοριάς, καθώς και απλά μέλη της.
Μαζί με τους λοιπούς παρευρισκόμενους, υπήρξε μια εποικοδομητική συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα πάνω σε θέματα που αφορούν τους απόστρατους αξιωματικούς και όχι μόνο.
Ο κος Χρυσόστομος Δούκης, με την ιδιότητα και του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καστοριάς μετέφερε στον κο ειδικό γραμματέα και θέματα που αφορούν στην Καστοριά περιγράφοντας την επικρατούσα άσχημη κατάσταση, η οποία χρειάζεται βελτίωση και έχει ανάγκη την άμεση και έμπρακτη βοήθεια της κεντρικής κυβέρνησης.
Η επίσκεψη διήρκησε περισσότερο από τον προβλεπόμενο χρόνο, ενδεικτικό της πολύ καλής ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε μεταξύ των συνομιλητών και ο κος Γεωργίκος υποσχέθηκε ότι θα μεταφέρει όλα τα θέματα στον κο Πρωθυπουργό και θα βρίσκεται πάντα σε επαφή και δίπλα στην Ένωση.

Για το
Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Back to top button