Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Τελευταίο κουδούνι για τη  Γ΄ Τάξη του ΕΠΑΛ Άργους Ορεστικού  (μέγα φωτορεπορτάζ)

Μια συγκινητική βραδιά για μαθητές και εκπαιδευτικούς του ΕΠΑ.Λ. Άργους Ορεστικού ήταν η Δευτέρα 17-6-2024 .

Για τελευταία φορά ήχησε το κουδούνι του ΕΠΑ.Λ. Άργους Ορεστικού για τους μαθητές της Γ΄Ταξης οι οποίοι παρέλαβαν τα ΠΤΥΧΙΑ  αλλά και τα ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΑ τους για τα οποία πάσχισαν όλα αυτά τα χρόνια .

Οι νέοι πτυχιούχοι και μελλοντικοί επαγγελματίες της πόλης μας κατάλαβαν οτι οι κόποι τους δεν πήγαν χαμένοι . Όλοι οι μαθητές/τριες  μας άξιοι/ες κάνουν μια νέα αρχή στην  ζωή τους με  εφόδια τα οποία πήραν από το σχολείο μας , ένα σχολείο με πάρα πολύ καλό εξοπλισμό τον οποίο θα ζήλευαν πολλοί επαγγελματίες αλλά και κατάλληλο εκπαιδευτικό προσωπικό το οποίο μετέφερε τις γνώσεις του στους μαθητές μας

Ευχαριστούμε τους Τελειόφοιτους μαθητές μας του σχ. έτους 2023-2024 για όλες τις συγκινητικές αλλά και ευχάριστες στιγμές τις οποίες περάσαμε μαζί και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα Όνειρα τους , ο σύλλογος εκπαιδευτικών του ΕΠΑ.Λ Άργους Ορεστικού και ο Διευθυντής κ. Παπαδόπουλος Γεώργιος.

Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Άργους Ορεστικου και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο αλλά και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. ΦΙΛΙΑΔΗ ΣΤΕΡΓΙΟ για την πολύ καλή συνεργασία και την τιμή που μας έκανε να παραβρεθεί στην εκδήλωση του σχολείου μας.

Δείτε όλο το φωτορεπορτάζ στο epal-argous-orestikou.blogspot.com

 

 

 

Back to top button