Καστοριά

Όμορφο σώμα μέσα σε 10 μέρες για την παραλία (από την Ιωάννα Κοτοπούλου)

Επίπεδη κοιλιά 5 tips
1. Πρωτεΐνη
Προτιμήστε τις πρωτεΐνες
Τα προϊόντα πλούσια σε πρωτεΐνες βοηθούν στην καταπολέμηση των οιδημάτων και των φουσκωμάτων. Τροφές πλούσιες σε λευκώματα είναι το ψάρι, το κοτόπουλο, το αβγό, το κρέας κ.λπ.
2.  Stop στο Αλάτι
Όχι στο αλάτι: Οι μεγάλες ποσότητες αλατιού, μόνο κακό μπορούν να κάνουν, μιας και προκαλούν κατακράτηση και δε σας αφήνουν να ξεφουσκώσετε. Ξεγελάστε τον εαυτό σας προσθέτοντας στα φαγητά σας μπαχαρικά και μυρωδικά
3. SOS ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΉ
Αυξήστε την αερόβια άσκηση: Για να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά, δεν αρκούν μόνο οι ασκήσεις κοιλιακών. Θα πρέπει να κάνετε ασκήσεις αερόβιας προπόνησης, μιας και το ζητούμενο είναι να υπάρχει και απώλεια θερμίδων. Γυμναστική μόνο με 30″
4. Τρώτε ανά 4 ώρες
Tο στομάχι δεν πρέπει να μένει πολλές ώρες άδειο. H παράλειψη των γευμάτων οδηγεί σε υπερβολική πείνα, οπότε και σε μεγαλύτερη κατανάλωση τροφής, με αποτέλεσμα απότομο φούσκωμα. Δεν χρειάζεται να καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες. Δύο φρυγανιές ή ένα φρούτο ανάμεσα στα κυρίως γεύματα αρκούν.
5. Άφθονο νερό
Τρώτε τροφές με διουρητική δράση
Κατανάλωση νερού τουλάχιστον 3 λίτρα ημερησίως(ανάλογα με τα κιλά του καθενός) έτσι ώστε να υπάρχει διούρηση..
Aν αυξήσετε τη διούρηση, θα μειωθούν σε σημαντικό βαθμό οι κατακρατήσεις υγρών και θα φύγει το «φούσκωμα». Για να το πετύχετε, τρώτε ανανά, φράουλες, μούσμουλα, λαχανικά και αρωματικά (ρόκα, μαρούλι, μαϊντανό, σέλινο).
Πρόληψη βιταμίνης C και φρούτα πλούσια σε βιταμίνη c..

Back to top button