Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Φιλανθρωπική συγκέντρωση από φίλους της μοτοσυκλέτας στο Άργος Ορεστικό – Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ (βίντεο)

Στο Άργος Ορεστικό πραγματοποιείται συνάντηση των φίλων της μοτοσυκλέτας και μάλιστα με καλό σκοπό. Για έβδομη χρονιά οι φίλοι μοτοσυκλέτας της πόλης σε συνεργασία με τον δήμο διοργανώνουν την ετήσια μοτοσυγκέντρωσή τους που έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Ρεπορτάζ: Μάριος Κωνσταντινίδης

Εκατοντάδες μέλη από τη Δυτική Μακεδονία θα συγκεντρωθούν στο πάρκο Εθνικής Αντίστασης και τα χρήματα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

«Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τη μοτοσυκλέτα. Από το 2011 το κάνουμε αυτό, κάθε χρόνο και από το 2016 την εκδήλωση με φιλανθρωπικό σκοπό και σε συνεργασία με το δήμο διαθέτουμε όλα τα έσοδα στην Επιτροπή Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Περιμένουμε κόσμο από τους όμορους νομούς. Γίνεται μια μοτο-βόλτα πριν ξεκινήσει η εκδήλωση που είναι διήμερη. Θέλουμε επίσης να δείξουμε στους νέους μοτοσυκλετιστές το πως πρέπει να συμπεριφέρονται, να φορούν πάντα κράνος και να προσέχουν τον Κ.Ο.Κ. Έχουμε μια λαχειοφόρο αγορά και ότι μαζέψουμε από τα λαχεία τα διαθέτουμε για καλό σκοπό», όπως ανέφερε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3, ο πρόεδρος του συλλόγου φίλων της μοτοσυκλέτας Άργους Ορεστικού, Δημήτρης Γεωργιάδης.



Back to top button