Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Διαλέξεις για την οδική ασφάλεια από την Τροχαία σε στελέχη Υπηρεσιών της 9ης Ταξιαρχίας Πεζικού

Με τη συμμετοχή καταρτισμένων αξιωματικών των Τμημάτων Τροχαίας των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας, πραγματοποιήθηκαν σήμερα 12 Ιουλίου 2024 ενδιαφέρουσες διαλέξεις με θέμα την «Οδική Ασφάλεια και Ασφαλή Οδήγηση»  που διοργάνωσε η 9η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία, στις έδρες των Στρατιωτικών Υπηρεσιών, ανά Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας.

Ο Διοικητής της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος κ. Κοσμάς Καλμανίδης παρακολούθησε τη διάλεξη που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Ταξιαρχίας από τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης, Αστυνόμο Β΄ κ. Ελευθέριο Καραδίσογλου, στον οποίο και προσέφερε τιμητική πλακέτα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των διαλέξεων, ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Φλώρινας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Δημήτριος Γκίνης, καθώς και  αξιωματικοί- ομιλητές των Τμημάτων Τροχαίας Γρεβενών και Καστοριάς, ανέπτυξαν μια εποικοδομητική συζήτηση με το Στρατιωτικό προσωπικό, τονίζοντας την ανάγκη ευαισθητοποίησης της κοινωνίας ως προς την ορθή οδική συμπεριφορά.

Η διοργάνωση ενημερωτικών διαλέξεων για την οδική ασφάλεια έχουν ως στόχο αφενός μεν την υιοθέτηση της οδικής ασφάλειας, αφετέρου δε την κατανόηση των λόγων θέσπισης κανόνων οδικής κυκλοφορίας και την αναγκαιότητα τήρησης και εφαρμογής τους.

Κυρίαρχη προτεραιότητα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας αποτελεί η ασφάλεια όλων των πολιτών που κινούνται στο οδικό δίκτυο.

 

Back to top button