ΑθλητικάΚαστοριά

Α.Σ. Καστοριάς: Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές προπονήσεις μπάσκετ (φωτογραφίες)

Ο Αθλητικός Σύλλογος Καστοριάς συνεχίζει για ολόκληρο τον μήνα Ιούλιο τις προπονήσεις μπάσκετ για την βελτίωση των δεξιοτήτων αθλητών ηλικιών 8-9 & 10-11 ετών υπό μορφή Camp στο κλειστό γυμναστήριο Καστοριάς και στο γήπεδο του ΕΠΑΛ. Παράλληλα για τα παιδιά των μικρότερων ηλικιών πραγματοποιούνται προπονήσεις γνωριμίας και εξοικείωσης με το άθλημα του μπάσκετ καθώς οι καλοκαιρινές διακοπές προσφέρονται για τέτοιου είδους δράσεις. Υπεύθυνος των παραπάνω προπονήσεων είναι ο προπονητής του συλλόγου κ. Δημήτρης Δαραβίγκας ο οποίος έχει πολύ καλή επικοινωνία με τους μικρούς αθλητές.

Παράλληλα συνεχίζονται για τον μήνα Ιούλιο οι καθημερινές προπονήσεις του τμήματος των παμπαίδων για παιδιά ηλικιών 12 & 13 ετών στα πλαίσια της συμμετοχής στο προαγωνιστικό τμήμα του πρωταθλήματος παμπαίδων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. που θα συμμετέχει η ομάδα μας. Υπεύθυνος των προπονήσεων είναι ο προπονητής του συλλόγου κ. Χριστόφορος Τερσενίδης που, από τη θέση αυτή προετοιμάζει τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία τα παιδιά, τα οποία στη συνέχεια πλαισιώνουν την ομάδα παίδων.

Τα τμήματα παίδων και εφήβων διανύουν την καλοκαιρινή τους ανάπαυλα από το προηγούμενο Σάββατο 13/7/24 καθώς η έναρξη των προπονήσεων προετοιμασίας για την νέα σεζόν θα αρχίσει σύντομα, τις πρώτες μέρες του προσεχούς Αυγούστου, με καθημερινές προπονήσεις στο κλειστό γήπεδο, στον στίβο και στην αίθουσα γυμναστικής. Οι απαιτήσεις των πρωταθλημάτων παίδων και εφήβων, όπου οι ομάδες της Καστοριάς πρωταγωνιστούν παραδοσιακά στα πρωταθλήματα Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., είναι τέτοιες που πρέπει να γίνει συστηματική προετοιμασία. Η διοίκηση του συλλόγου έχει αναθέσει το έργο αυτό, για μια ακόμα χρονιά, στον έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή του συλλόγου κ. Γιώργο Καραταγλίδη που τα τελευταία χρόνια έχει φέρει σημαντικές επιτυχίες με την παιδική και εφηβική ομάδα όπως και σημαντικές ατομικές διακρίσεις αθλητών.

Στον σύλλογό μας πιστεύουμε ότι η αγάπη για το άθλημα μαζί με την συστηματική και υπεύθυνη δουλειά καθ’ όλη την περίοδο και ιδιαιτέρως κατά την καλοκαιρινή προετοιμασία αποδίδει καρπούς. Έτσι κυρίαρχο μέλημα εκτός των αποτελεσμάτων των ομάδων, είναι να κρατήσουμε τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και τα γήπεδα αλλά και να βελτιώσουμε τις ικανότητες και τις αποδόσεις όλων των αθλητών μας. Άλλωστε είναι κάτι που το ζητούν τόσο οι αθλητές όσο και οι γονείς, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη!

Α.Σ. Καστοριάς

 

 

Back to top button