ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ο Σύλλογος Απανταχού Κλεισουριέων στο “38ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων” (φωτογραφίες – βίντεο)

Η συμμετοχή του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου Απανταχού Κλεισουριέων ο Άγιος Μάρκος με έδρα τη Θεσσαλονίκη στο 38ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Κατερίνης, αποτέλεσε μια από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές της εκδήλωσης. Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου, με την απαράμιλλη ενέργεια και την αγάπη του για την παράδοση, κέρδισε τις εντυπώσεις και απέσπασε θερμά χειροκροτήματα από το κοινό.
Οι παραδοσιακοί βλάχικοι χοροί, εκτελεσμένοι με ακρίβεια και πάθος, έφεραν στο προσκήνιο την πολιτιστική ταυτότητα και την ιστορία του τόπου τους. Οι νέοι χορευτές μας, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να μεταφέρουν το κοινό σε ένα ταξίδι στις παραδόσεις και τα έθιμα της Κλεισούρας.
Η παρουσία του χορευτικού τμήματος δεν ήταν μόνο μια ευκαιρία για να παρουσιαστούν οι παραδοσιακοί χοροί, αλλά και μια γέφυρα επικοινωνίας και ενότητας με άλλους Βλάχικους συλλόγους από όλη την Ελλάδα.
Θερμά Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα μέλη της Π.Ο.Π.Σ.Β. για την φετινή διοργάνωση του Πανελλήνιου ανταμώματος και ειδικότερα στον πρόεδρο της ομοσπονδίας κο Michalis Mageirias
Καλλιτεχνική επιμέλεια φωτογραφικής κάλυψης Γιάννης Ράπκος
Σύλλογος Απανταχού Κλεισουριέων με εδρα την Θεσσαλονίκη

 

 

Back to top button