Καστοριά

Ευχαριστήριο του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα για τη δωρεά 506 αντιτύπων βιβλίου

Ο Πρόεδρος και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας νιώθουν τη μεγάλη ανάγκη να ευχαριστήσουν δημοσίως την κ. Νίνα Γκατζούλη, εκ Μακεδονίας καταγόμενη  πρώην καθηγήτρια Ελληνικών στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του New Hampshire, πρώην Συντονίστρια των Παμμακεδονικών Οργανώσεων της Υφηλίου και νυν δραστήριο μέλος τους, για τη δωρεά στο Μουσείο 506 αντιτύπων του βιβλίου «Σαν σήμερα στη Μακεδονία μας-Just like today in our Macedonia», που μόλις εκδόθηκε.

Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι προϊόν άψογης συνεργασίας του μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου μας κ. Σόνιας Ευθυμιάδου-Παπασταύρου, που έγραψε το ελληνικό κείμενο, με την κ. Νίνα Γκατζούλη, που μετέφρασε στα αγγλικά, με στόχο την ενημέρωση όσων δε γνωρίζουν ελληνικά  σχετικά με την ελευθερία που τόσο άργησε να επανέλθει και τόσο δύσκολα αποκτήθηκε σ’ αυτή την αιματοβαμμένη περιοχή της Ελλάδας μας.

Οφείλουμε, λοιπόν, θερμότατες ευχαριστίες και για τη συνεργασία της με το δικό μας μέλος, επειδή η έκδοση του βιβλίου επιτεύχθηκε χάρη στη χρηματοδότηση της  κ. Νίνας Γκατζούλη κι ας απέφυγε η ίδια να το σημειώσει μες στο βιβλίο, καθώς πιστεύει πως η με οποιονδήποτε τρόπο βοήθεια στην Πατρίδα χρέος σιωπηρό είναι όλων μας και καθήκον αδιάκοπο…

Το βιβλίο διατίθεται στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα Ν. Καστοριάς.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος                                                          Ο Γραμματέας

Μάρκος Λάτσιος                                           Νικόλαος Παπασταύρος

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΦΙΛΟΙ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ»

 

Back to top button