ΑθλητικάΚαστοριά

Παρίσι 2024: Ξεκινάει η κωπηλασία (πρόγραμμα)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_Y6l2u-cnucycyisSckzEvEH5lc-3kNco7GkmzKB3AEoefJB3Jk_rTwQ6PpZ0XNk-F8PfD-0ElZ2AupKLBDKG8-tghkmxHR8jDI9kPj40svYsDwFX8KD1PaL48r6PrwLuxL3KDgzqMTMeKriZS6VebzcCLJJezscw1T7D1q190rvEU2H_eAHYKTerImo/s1080/Screenshot_20240726_143631.jpg

 Ξεκινά σήμερα το αγωνιστικό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων για το άθλημα της κωπηλασίας στο Παρίσι με την συμμετοχή των καλύτερων αθλητών από όλον τον κόσμο! Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται και τα δικά μας παιδιά που απαρτίζουν την ελληνική αποστολή και πρόκειται για τους: Ζωή Φίτσιου, Μηλένα Κοντού, Στέφανο Ντούσκο, Ευαγγέλια Αναστασιάδου, Χριστίνα Μπούρμπου, Πέτρο Γκαϊδατζή και Αντώνη Παπακωνσταντίνου.

Ειδικότερα, την παρθενική τους εμφάνιση σε Ολυμπιακούς Αγώνες θα κάνουν η Ζωή Φίτσιου και η Μηλένα Κοντού στο αγώνισμα του Διπλού Σκιφ Ελαφρών Βαρών Γυναικών διεκδικώντας τις μεγαλύτερες αξιώσεις. Πρόκειται για ένα αγώνισμα που έχει ιστορική σημασία για την χώρα μας καθώς είναι το μόνο στο οποίο γυναικείο πλήρωμα έχει κατακτήσει Ολυμπιακό μετάλλιο στο παρελθόν.

Στο αγώνισμα της Δικώπου Άνευ των Γυναικών θα συμμετάσχουν οι Ευαγγελία Αναστασιάδου και η Χριστίνα Μπούρμπου, στο Σκιφ των Ανδρών ο Στέφανος Ντούσκος και στο Διπλό Σκιφ Ελαφρών Βαρών Ανδρών οι Πέτρος Γκαϊδατζής και Αντώνης Παπακωνσταντίνου.

Είμαστε συντονισμένοι να παρακολουθήσουμε και να στηρίξουμε την προσπάθεια όλων των παιδιών, το αγωνιστικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

27/7

10:00 Προκριματικά Σκιφ Ανδρών- Στέφανος Ντούσκος

28/7

11:50 Προκριματικά Δικώπου Άνευ Γυναικών- Ευαγγελία Αναστασιάδου, Χριστίνα Μπούρμπου

12:30 Προκριματικά Διπλού Σκιφ Ελαφρών Βαρών Γυναικών – Ζωή Φίτσιου, Μηλένα Κοντού

13:20 Προκριματικά Διπλού Σκιφ Ελαφρών Βαρών Ανδρών – Πέτρος Γκαϊδατζής, Αντώνης Παπακωνσταντίνου

Ο Πρόεδρος και το Δ. Σ του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου εύχεται καλή επιτυχία στην Ζωή αλλά και σε όλους τους αθλητές της ελληνικής αποστολής!

Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου

Back to top button