Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Άργος Ορεστικό: Ευχαριστίες της Παρασκευής Κωστάρα-Ιωακειμίδου προς ΕΚΑΒ, Αστυνομία, ΚΕΦΙΑΠ

Αξιότιμοι Κύριοι/ Κυρίες,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη και ειλικρινή ευγνωμοσύνη  μου στο σύνολο των ανθρώπων που απαρτίζουν το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας και ειδικότερα του Τομέα Καστοριάς. Με τον άψογο επαγγελματισμό και την υψηλή αίσθηση καθήκοντος που σας διακατέχει, καθώς και με τη συντονισμένη συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας  Καστοριάς, φέρατε εις πέρας την επείγουσα διακομιδή μου στο Γ.Ν.Θ. Παπανικολάου, στη  Θεσσαλονίκη, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες από τα βάθη της καρδιάς μου στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ εκείνης  της ημέρας και δη στον κ. Λαζούρα Σπύρο και τον κ. Λεμονιώτη Δημήτρη, οι οποίοι με υψηλό  αίσθημα καθήκοντος, άριστη εκπαίδευση, γρήγορη και αποτελεσματική αντίδραση —και την  παράλληλη συνδρομή της Τροχαίας Καστοριάς—, κατάφεραν η επείγουσα διακομιδή μου να  στεφθεί με επιτυχία. Θερμές ευχαριστίες, επίσης, στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ που διεκπεραίωσε  την επιστροφή μου στην οικία μου.

Ζώντας στην ακριτική περιοχή της Καστοριάς χαίρομαι πολύ και παίρνω κουράγιο και  ελπίδα, όταν αποδεικνύεται περίτρανα ότι υπάρχουν άνθρωποι σε καίριες θέσεις, που την  ύστατη ώρα για τη σωτηρία μίας ανθρώπινης ζωής είναι άψογα καταρτισμένοι και έτοιμοι να  υπερβούν εαυτόν για τον συνάνθρωπο, μέρα και νύχτα, καθημερινή ή αργία. Εύχομαι να σας  έχει ο Θεός καλά και να συνεχίζετε να υπηρετείτε με πίστη κι αφοσίωση το λειτούργημά σας.

Επιπροσθέτως, θα ήθελα να σας μεταφέρω τις ευχαριστίες του συζύγου μου, των γο νέων μου καθώς και ολόκληρης της οικογένειάς μου στην οποία επάξια πλέον ανήκετε.

—————————————————————————————————————-

ΠΡΟΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 

Αξιότιμοι Κύριοι/ Κυρίες,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μου στο σύνολο  των ανθρώπων που απαρτίζουν τη Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Τμήμα Τροχαίας Καστοριάς,το οποίο οργάνωσε και έφερε  εις πέρας τη γέφυρα ζωής που στήθηκε με σκοπό τη συνοδεία της επείγουσας διακομιδής μου, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, στο Γενικό Νοσοκομείο Θ. Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη, σε άψογη συνεργασία με τα Τμήματα Τροχαίας των παρακείμενων νομών. Στον ακριτικό μας τόπο υπάρχουν ακόμη άνθρωποι με ειλικρινή πίστη στο καθήκον  και στον συνάνθρωπο αποδεικνύοντας περίτρανα ότι είναι παρόντες στα δύσκολα, στα ση μαντικά, σε όλα. Μέρα και νύχτα, καθημερινές και αργίες όταν ο υπόλοιπος κόσμος γιορτάζει  με τις οικογένειές τους, οι άνθρωποι αυτοί είναι εκεί — προστατεύουν, υπηρετούν και δίνουν  νόημα στη λέξη καθήκον.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Το λιγότερο που μπορώ να κάνω για να  συνεισφέρω στον καθημερινό αγώνα που δίνετε είναι να προσφέρω ποσότητα νερού για την  κάλυψη των αναγκών του προσωπικού του Αστυνομικού Τμήματος Καστοριάς στις θερμές  μέρες που διανύουμε.

Επιπροσθέτως, θα ήθελα να μεταφέρω τις βαθύτατες ευχαριστίες όλου του οικογενειακού μου περίγυρου, του συζύγου μου, των γονέων μου και όσων βρίσκονται δίπλα μου  στον αγώνα που συνεχίζω να δίνω με σκοπό την πλήρη αποκατάσταση της υγείας μου.

Εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια αφοσίωση και προσήλωση τη σπουδαία προ σφορά σας στον τόπο μας και στους ανθρώπους του, στα εύκολα και στα δύσκολα.

———————————————————————————————————————

ΠΡΟΣ: ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ  ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 

Αξιότιμοι Κύριοι/ Κυρίες,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μου στο Κέντρο  Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Άργους Ορεστικού για την αμέριστη υποστήριξη και  συμβολή του στην αποκατάσταση της υγείας μου, μετά την πολυήμερη παραμονή μου στη  Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν.Θ. Παπανικολάου στην αρχή του έτους.

Θερμές ευχαριστίες στο προσωπικό του Κέντρου και δη στην κ. Καραθάνου Ειρήνη,  την κ. Παναγιώτα Φίλιου και τον κ. Μιρκόπουλο Στέργιο, οι οποίοι με επιστημονική κατάρτιση, ευσυνειδησία και επαγγελματισμό κατάφεραν να συμβάλλουν στην αποκατάστασή μου  με σωστό, γρήγορο κι αποτελεσματικό τρόπο. Συνέβαλαν τα μέγιστα, όχι μόνο στη φυσική  μου αποκατάσταση, αλλά και στην ψυχολογική μου ανάταση δίνοντάς μου κουράγιο σε όλες  τις φάσεις της πολύμηνης αποκατάστασής μου.

Επιτρέψτε μου να αναφερθώ ιδιαίτερα στον κ. Μιρκόπουλο Στέργιο, ο οποίος ως φυσικοθεραπευτής μου, με προσήλωση στην πλήρη αποκατάστασή μου, αντιμετώπισε όλες τις  προκλήσεις φέρνοντάς τες εις πέρας προσφέροντάς μου μία καθημερινότητα πιο λειτουργική  και ανεξάρτητη.

Παρόλο που ο αγώνας μου δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, θεωρώ χρέος μου να ευχαριστήσω τους προαναφερθέντες, αλλά και το σύνολο του προσωπικού, προσφέροντας ποσότητα νερού για την ικανοποίηση των αναγκών του Κέντρου σε αυτήν τη θερμή περίοδο που  διανύουμε.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και ευελπιστώ ότι θα συνεχίσετε να είσαστε συμπαραστάτες και αρωγοί στον αγώνα που συνεχίζω να δίνω, μέχρι να διαβούμε μαζί τον τερματισμό και στο τέλος να θυμόμαστε μόνο τα καλά.

Επιπροσθέτως, θα ήθελα να σας μεταφέρω τις βαθύτατες ευχαριστίες του συζύγου  μου, των γονέων μου αλλά και ολόκληρης της οικογένειάς μου στην οποία επάξια πλέον ανήκετε.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και σεβασμό 

Κωστάρα-Ιωακειμίδου Παρασκευή

Back to top button