Καστοριά

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου στον ΣΚΑΪ: Τι είπε για σπίτι Κασσελάκη στις Σπέτσες και αρχειοθέτηση σκανδάλου των υποκλοπών (βίντεο)

Καλεσμένη η Ολυμπία Τελιγιορίδου στην εκπομπή Πρωινή Ενημέρωση στον ΣΚΑΪ, με τους δημοσιογράφους Χρυσόστομο Τσούφη και Άρτεμη Μάντη, μεταξύ άλλων είπε:
● Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέδειξε το κούρεμα του χρέους του Πρώτου Θέματος κατά 26εκ €. Αντί απάντησης για την σκανδαλώδη ρύθμιση, η εφημερίδα αναφέρεται σε ανακαίνιση του σπιτιού του κ. Κασσελάκη στις Σπέτσες. Εδώ και χρόνια όμως αδιαφορεί για τα 39 ακίνητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη μεσοτοιχία με τον Χριστοφοράκο στην Τήνο και για τα 488 εκ € χρέος της ΝΔ που μόνο την τελευταία χρονιά αυξήθηκαν πάνω από 50 εκ €.
● Η αρχειοθέτηση του σκανδάλου των υποκλοπών καθιστά αναγκαία την σύγκλιση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για την ενημέρωση του Κοιβοβουλίου για τα στοιχεία του πορίσματος.
Η άρνηση της ΝΔ για τη σύγκλιση της Επιτροπής ως αντισυνταγματική είναι έωλη καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που καλούνται δικαστικοί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Το 2016 κλήθηκε ενώπιον της Επιτροπής η κα Τσατάνη και μάλιστα μετά από αίτημα της ΝΔ.
Το σκάνδαλο των υποκλοπών πλήττει τη δημοκρατία μας και δεν μπορεί να αποσιωπηθεί. Το πρώτο πράγμα που έκανε η κυβέρνηση το 2019 είναι να τεθεί η ΕΥΠ υπό την εποπτεία του κ. Μητσοτάκη. Στη συνέχεια με την αποκάλυψη των παρακολουθήσεων ο Πρωθυπουργός απέπεμψε τον διευθυντή της ΕΥΠ και τον διευθυντή του γραφείου του.
Ο ελληνικός λαός δικαιούται να γνωρίζει για ποιο λόγο παρακολουθούνταν ο αρχηγός του στρατού, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, υπουργοί της κυβέρνησης και δημοσιογράφοι. Είναι επικίνδυνοι για την εθνική ασφάλεια;
Το καθεστώς Μητσοτάκη οφείλει ξεκάθαρες
Δείτε τη συνέντευξη μετά το ΕΔΩ

Back to top button