ΑθλητικάΚαστοριά

Αναχώρησαν για το Τορόντο

Για το Τορόντο του Καναδά αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι η αποστολή της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας προκειμένου να πάρει μέρος στο τριπλό Παγκόσμιο πρωτάθλημα που ξεκινάει στις 18 Κο αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 25/8.
Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν 16 αθλητές κι αθλήτριες σε δέκα βάρκες ανάμεσα στους οποίους και 4 Ολυμπιονίκες του Παρισιού.
Ανάμεσά τους και πολλοί που πρόσφατα στο Παρίσι στέφθηκαν Ολυμπιονίκες όπως και οι τέσσερις δικοί μας αθλητές , οι Ζωή Φίτσιου , Μιλένα Κοντού , Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Ευαγγελία Αναστασιάδου που θα πάρουν μέρος σε διαφορετικά αγωνίσματα και θα δημιουργήσουν διαφορετικά πληρώματα
Η Ελλάδα θα πάρει μέρος και στα τρία Παγκόσμια πρωταθλήματα και συγκεκριμένα με πέντε πληρώματα στους Εφήβους (Κ19) , τρία στη Νέων Ανδρών-Γυναικών (Κ23) και δυο στην Ανδρών-Γυναικών.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ19:

Παναγιώτης Μακρυγιάννης (σκιφ)

Δημοσθένης Κουτσογιάννης-Ανδρέας Μπούρκας (δίκωπος άνευ)

Κωνσταντίνος Γιαννούλης-Νίκος Χωλόπουλος (διπλό σκιφ)

Νεφέλη Ντάρα-Δήμητρα Παπαιωάννου (δίκωπος άνευ)

Γαβριέλα Λιόλιου-Βαρβάρα Λυκομήτρου (διπλό σκιφ)

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ23:

Μιλένα Κοντού-Ευαγγελία Αναστασιάδου (διπλό σκιφ ελ βαρών)

Ζήσης Μπουκουβάλας-Απόστολος Λυκομήτρος (δίκωπος άνευ)

Ευαγγελία Φράγκου (σκιφ)

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

Αντώνης Παπακωνσταντίνου (σκιφ ελ βαρών)

Ζωή Φίτσιου (σκιφ ελ βαρών)

Την αποστολή συνοδεύουν ο τεχνικός σύμβουλος Τζιάνι Ποστιλιόνε , οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Ρενάτο Γκαέτα, Γιάννης Τσαλούχος, Άννα Ζαχαρίου και Χρύσα Μπισκιτζή, ο γιατρός της ομοσπονδίας Δρ Γιάννης Χριστογιάννης και αρχηγός ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Βράμπας.

Back to top button