Καστοριά

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Καστοριά για την έκδοση Πιστοποιητικού Πολυτεκνικής Ιδιότητας

Για τα Πιστοποιητικά Πολυτεκνικής Ιδιότητας σας γνωρίζουμε ότι πλέον εκδίδονται αποκλειστικά και μόνον ηλεκτρονικά. Οι τρόποι έκδοσης είναι δύο και ειδικότερα :

Α) ΑΤΟΜΙΚΑ
Κάθε μέλος του συλλόγου, μπορεί να εισέρχεται στη ηλεκτρονική σελίδα του gov.gr (αρκεί η αναγραφή στην αναζήτηση έκδοση πιστοποιητικού πολυτεκνίας), με τη χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet και ακολουθώντας τα σχετικά βήματα.
Απαιτούνται:
α) η ανάρτηση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης και β) η ανάρτηση φωτοτυπίας της πρώτης και της τελευταίας σελίδας της πολυτεκνικής ταυότητας (από την πρώτη σελίδα προκύπτει η ταυτότητα του μέλος και από την τελευταία η θεώρηση της ταυτότητας από το σύλλογο).
Θα χρειαστεί να αναγράψετε την αιτία της χρήσης του πιστοποιητικού, το προσωπικό σας email και το κινητό σας τηλέφωνο.
Αμέσως μετά την υποβολη της αίτησης, θα σας αποσταλεί από το gov.gr μήνυμα στο email σας, αρχικά για την υποβολή της αίτησης και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η αποστολή του πιστοποιητικού πολυτεκνικής ιδιότητας (συνήθως αυθημερόν).

Β) ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Αν δεν μπορείτε με τον παραπάνω τρόπο, απευθυνθείτε στο σύλλογο, ο οποίος είναι λειτουργός της πλατφόρμας και μπορεί να υποβάλει τις σχετικές αιτήσεις για λογαριασμό των μελών του.
Εννοείται ότι απαιτείται και πάλι η ηλεκτρονική αποστολή πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης προς το σύλλογο και η καταβολή των τυχόν οφειλομένων συνδρομών.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ      Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΤΣΟΣ      ΘΩΜΑΗ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Back to top button