ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Με μεγάλη επιτυχία η λαϊκή βραδιά των Απανταχού Κλεισουριέων (φωτογραφίες)

Ο Σύλλογος Απανταχού Κλεισουριέων ο Άγιος Μάρκος με έδρα τη Θεσσαλονίκη διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία στη τοποθεσία τουπρώην δημοτικού σχολείου στο χωριό μας Κλεισούρα Κάστορίας μια Λαϊκή βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και γνήσια ελληνική διασκέδαση. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στις παραδόσεις μας, στη λαϊκή μουσική και στους χορούς που τόσο αγαπάμε. Μια εκδήλωση αφιερωμένη που ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε προσέλευση κόσμου καθώς ανταπόκριση του κοινού ήταν εντυπωσιακή.
Η ατμόσφαιρα της βραδιάς ήταν γεμάτη ζωντάνια και ενέργεια, με τον κόσμο να διασκεδάζει και να χορεύει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!
Ο Σύλλογος μας εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Η βοήθεια και η στήριξή σας ήταν καθοριστικές για την οργάνωση και την υλοποίηση αυτής της όμορφης βραδιάς.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται στους χορηγούς της εκδήλωσης μας, τους εθελοντές και τα μέλη του Συλλόγου που εργάστηκαν ακούραστα για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση .
Ευχαριστούμε την Πρόεδρο της τοπικής κοινότητα της Κλεισούρας που στήριξε την προσπάθεια μας.
Απευθύνουμε θερμότατες ευχαριστίες στον συντοπίτη μας, φίλο και συνεργάτη του Συλλόγου μας κύριο Νίκο Νταμπίζα για τη σημαντική συμβολή του σε κάθε στάδιο της διοργάνωσης, από τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση της επιτυχημένης καλοκαιρινής εκδήλωσης. Η υποστήριξη του αποτέλεσε για εμάς μια πολύτιμη βοήθεια.
Ευχαριστούμε θερμά για την καλλιτεχνική φωτογραφική επιμέλεια τον Γιάννη Ραπκο
Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που μας τίμησε με την δυναμική παρουσία του. Η συμμετοχή σας είναι η δύναμή μας και η μεγαλύτερη ανταμοιβή για τις προσπάθειές μας. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και ελπίζουμε να σας δούμε ξανά σε μελλοντικές εκδηλώσεις του Συλλόγου μας!
Σύλλογος Απανταχού Κλεισουριέων με εδρα την Θεσσαλονίκη

 

 

Back to top button