ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

4ο Τουρνουά Mπάσκετ «Δημήτρης Διαμαντίδης» στην Καστοριά (πρόγραμμα)


Η διοίκηση του Α.Σ. Καστοριάς ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την πραγματοποίηση του 4ου τουρνουά μπάσκετ που θα πραγματοποιηθεί στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο Καστοριάς που φέρει το όνομα του κορυφαίου αθλητή!
Η πραγματοποίηση του θα γίνει με την συμμετοχή αξιόλογων ομάδων παίδων από την βόρεια Ελλάδα και τα Ιωάννινα το τριήμερο 30,31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου 2024.
Μια γιορτή για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν και που οι αθλητές περιμένουν με μεγάλη χαρά ώστε να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους αλλά και να διασκεδάσουν! Παράλληλα οι προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμάσουν τις ομάδες τους ενόψει των πρωταθλημάτων που θα ξεκινήσουν σύντομα.
Ο σύλλογός μας ως διοργανωτής του τουρνουά έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε, η καθιερωμένη πλέον διοργάνωση να έχει την απαιτούμενη επιτυχία, στοχεύοντας στην πραγματοποίηση ωραίων παιχνιδιών που θα απολαύσουν οι συμμετέχοντες αθλητές αλλά και στην υποδειγματική φιλοξενία των ομάδων στην όμορφη πόλη μας!
Συνδιοργανωτές του τουρνουά είναι η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και ο Δήμος Καστοριάς τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης.
Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας να παρευρεθεί στο γήπεδο και να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των παιδιών που θα αγωνιστούν.

 

Back to top button