Καστοριά

«Teaching English Through Art and Drama»: Ένα μοναδικό πρόγραμμα pre-junior για μαθητές Α’ Δημοτικού!

Το ΚΞΓ ΤΣΑΓΓΑΛΗ παρουσιάζει ένα πρόγραμμα εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας προσαρμοσμένο πλήρως στις ανάγκες και ικανότητες παιδιών πρώτης σχολικής ηλικίας, βασισμένο στη βιωματική και μαθητοκεντρική εκμάθηση της ξένης γλώσσας.

Το Teaching English Through Art and Drama προσφέρει μια εισαγωγή στην Αγγλική γλώσσα με τον πιο δημιουργικό και πρωτότυπο τρόπο, μέσα από ζωγραφική, θέατρο, ιστορία της τέχνης για πολύ μικρούς μαθητές, εικαστικά και πολλά αλλα.

Τα παιδία εκτίθενται στην ξένη γλώσσα μέσα από την τέχνη, μαθαίνουν, ανακαλύπτουν και επικοινωνούν, εξερευνώντας διάφορα καλλιτεχνικά κινήματα και  διάσημους ζωγράφους με ποικιλία υλικών.

Στόχος του προγράμματος είναι να εισάγει τα παιδιά στην ξένη γλώσσα σαν να είναι η μητρική τους μέσω της παιγνιώδους μάθησης και της τέχνης,  εκθέτοντας τους πρώτα σε αυτή αναπτύσσοντας ακουστικές κι επικοινωνιακές δεξιότητες , πριν αρχίσουν να μάθουν να διαβάζουν και να γράφουν.

Το πρόγραμμά Teaching English Through Art and Drama βραβεύτηκε από επιτροπή Ελλήνων και Ξένων Ακαδημαϊκών και Διεθνούς Φήμης Εκπαιδευτικών στα ELT Excellence Awards, τη μεγαλύτερη διάκριση για την ξενόγλωσση εκπαίδευση, ανάμεσα σε εκατοντάδες σχολεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Επισκευθείτε το ΚΞΓ Τσαγγάλη και ενημερωθείτε για τα προγράμματα και την φιλοσοφία αυτού του όμορφου σχολείου.

Οι εγγραφές άρχισαν!

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα εώς Παρασκευή

10:00 – 13:00 και 18:00 – 21:00

Τηλ. 2467083833

Αθ. Διάκου 88

[email protected]

Back to top button