Κόσμος

Περιπέτεια υγείας για τον Μπράιαν Μέι των Queen (βίντεο)

θρυλικός κιθαρίστας των Queen, Μπράιαν Μέι, αποκάλυψε ότι υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο μέσω ενός βίντεο που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο διάσημος μουσικός, αστροφυσικός και ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ζώων, είπε ότι, αν και δεν μπορεί να ελέγξει το ένα του χέρι, μπορεί ακόμα να παίζει κιθάρα.

«Είμαι εδώ για να σας φέρω μερικά καλά νέα – τα καλά νέα είναι ότι μπορώ να παίζω κιθάρα μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Το λέω αυτό επειδή υπήρχε κάποια αμφιβολία, επειδή εκείνο το μικρό πρόβλημα υγείας που συνέβη πριν από περίπου μια εβδομάδα το ονόμασαν μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Μετά από αυτό, δεν έχω κανέναν έλεγχο πάνω στο ένα μου χέρι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης περιέγραψε ως ένα «πολύ συναρπαστικό» ταξίδι τη μεταφορά του με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Frimley στο Σάρεϊ και ευχαρίστησε το προσωπικό για την «πιο φανταστική φροντίδα» που του παρέσχε.

«Τα καλά νέα είναι ότι είμαι καλά. Δεν ήθελα να πω τίποτα εκείνη τη στιγμή, γιατί δεν θέλω τον οίκτο. Σας παρακαλώ μη μου στείλετε μηνύματα, γιατί θα μου κρασάρετε το inbox μου», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο θρύλος της ροκ.

«Κάνω ό,τι μου λένε, που βασικά δεν είναι τίποτα. Είμαι τιμωρημένος, δεν μου επιτρέπεται να βγω έξω – δεν μου επιτρέπεται να οδηγήσω, να μπω σε αεροπλάνο, να ανεβάσω πολύ ψηλά τον καρδιακό ρυθμό. Αλλά είμαι καλά», διαβεβαίωσε ο διάσημος καλλιτέχνης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sir Brian May (@brianmayforreal)

AΠΕ

Back to top button