ΑγροτικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 7η γιορτή οικολογικής γεωργίας και χειροτεχνίας (βίντεο – ρεπορτάζ)

Αρκετοί παραγωγοί, μεταποιητές, χειροτέχνες και συλλογικότητες από όλη την Ελλάδα παρουσίασαν στην γιορτή οικολογικής γεωργίας και χειροτεχνίας στην Καστοριά, για 7η χρόνια φέτος, τα προϊόντα τους που είναι φτιαγμένα με μεράκι και οικολογική συνείδηση.

Ρεπορτάζ: Μάριος Κωνσταντινίδης

Η μεγάλη αυτή οικογιορτή προωθεί δράσης για τη συνεργασία και δημιουργία ομάδων παραγωγής, τη στοχευμένη καλλιέργεια, την κοινωνικά υποστηριζόμενη γεωργία, την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και της δίκαιες τιμές. Για 7η χρονιά ο σύλλογος Οικοτρόπιο πραγματοποίησε μια διαφορετική και επιτυχημένη γιορτή στην Καστοριά.

Πολλοί συμμετέχοντες ο καθένας με μία ξεχωριστή οικολογική πρόταση, με ανάλογα προϊόντα της φύσης και χειροτεχνίες συμμετέχουν και στηρίζουν αυτήν την εκδήλωση που ενισχύεται κάθε χρονιά στέλνοντας τα δικά της μηνύματα.

Μάλιστα οι συμμετέχοντες που παίρνουν μέρος από άλλες περιοχές της Ελλάδας ξεπέρασαν φέτος, αυτούς της Καστοριάς. Ταυτόχρονα στις τριήμερες (30-31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου) εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν αρκετές δράσεις με στόχο την ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης.

 

Περισσότερα στο ertnews.gr

Back to top button