Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι ημερίδες για τους εκπαιδευτικούς όλων των δημοτικών σχολείων του νομού Καστοριάς (φωτογραφίες)

«Πώς μαθαίνουν τα παιδιά; Πώς διδάσκουμε εμείς;»

Ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 5 και Παρασκευή 6/9 οι ημερίδες που διοργανώθηκαν από τους Συμβούλους Εκπαίδευσης για τους εκπαιδευτικούς όλων των Δημοτικών Σχολείων Καστοριάς με θέμα: «Πώς μαθαίνουν τα παιδιά; Πώς διδάσκουμε εμείς;» μέσω της διερεύνησης των σύγχρονων ερευνητικών δεδομένων για τις αρχές μάθησης και των παραμέτρων που αυτές καθορίζουν σε ένα διδακτικό σχεδιασμό.
Θερμές ευχαριστίες στους/στις εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν ενεργά στις εργασίες των ημερίδων και με τις απόψεις , τους προβληματισμούς και τη βιωμένη εμπειρία τους εμπλούτισαν και ζωντάνεψαν τις επιμορφωτικές συναντήσεις.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε και στους/στις εκπαιδευτικούς που θέλησαν να μοιραστούν μαζί μας ορισμένα σχέδια διδασκαλίας που υλοποίησαν το προηγούμενο διάστημα στις τάξεις τους και μας έδωσαν την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, ανησυχίες αλλά και όνειρα και προσδοκίες.
Τιμητική η παρουσία του Περιφερειακού Επόπτη Ποιότητας Εκπαίδευσης Δυτ. Μακεδονίας κ. Χ. Αποστόλου και του Δ/ντή Εκπ/σης κ. Α. Ξανθόπουλου οι οποίοι χαιρέτισαν την εκδήλωσή μας και παρακολούθησαν μέρος της ημερίδας.
Ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς και γονείς με υγεία, δύναμη κι αισιοδοξία!
Αλίκη Καζταρίδου 

 

 

Back to top button