ΚαστοριάΠροκηρύξεις

Καστοριά: Προγράμματα κατάρτισης της ΔΥΠΑ από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου με επίδομα 400 ευρώ

Το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει τους εργαζόμενους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ, για απόκτηση και αναβάθμιση πράσινων δεξιοτήτων ότι ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Έχει ως στόχο την αναβάθμιση των γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων των εργαζομένων μισθωτών του ιδιωτικού τομέα.

Οι καταρτιζόμενοι θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης, συνολικής διάρκειας 80 ωρών, εκ των οποίων οι 12 μόνο ώρες θα πραγματοποιηθούν με δια ζώσης εκπαίδευση. Όσοι ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα θα λάβουν ως επίδομα 400 ευρώ (μικτά).

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση. Όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής θα ενταχθούν στο Μητρώο Ωφελουμένων και στη συνέχεια θα επιλέξουν το πρόγραμμα που επιθυμούν. Το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας έχει υποβάλει δύο τίτλους προγραμμάτων κατάρτισης.

  • Παράγοντες Άσκησης Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας και
  • Κυκλική Οικονομία

Ο Επιστημονικός και Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του προγράμματος Παράγοντες Άσκησης Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας καθηγητής Σινάτκας Ι. μέλος Δ.Ε.Π. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ενημερώνει ότι θα υλοποιήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα και σας προσκαλεί να το επιλέξετε.

Τα δια ζώσης μαθήματα (με φυσική παρουσία 12 ώρες, δύο ημέρες) θα πραγματοποιηθούν στους χώρους του Πανεπιστημίου. Οι 48 αφορούν στη σύγχρονη κατάρτιση και πραγματοποιούνται εξ’ αποστάσεως σύμφωνα με το πρόγραμμα στον χώρο του καταρτιζόμενου. Οι υπόλοιπες 20 ώρες αφορούν σε ασύγχρονη κατάρτιση τις οποίες επιλέγει ο καταρτιζόμενος πότε και που θα πραγματοποιήσει και θα καταγράψει στο Σύστημα Τηλεκπαίδευσης.

Μπορείτε να εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας και να συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας για οποιαδήποτε απορία. Όταν ολοκληρώστε την αίτησή σας, στην πλατφόρμα του voucher επικοινωνήστε άμεσα με το [email protected] προκειμένου να κατοχυρώσετε θέση.

Υπενθυμίζεται ότι οι καταρτιζόμενοι, μετά το πέρας του προγράμματος, θα πιστοποιηθούν από εγκεκριμένο φορέα πιστοποίησης (Vellum), όπως προβλέπεται στη σχετική σύμβαση.

Επιπλέον, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι ωφελούμενοι αποκτούν πιστοποιητικό κατάρτισης από το πιστοποιημένο με ISO 21001:2018 Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Αποκτούν δηλαδή τίτλο με το κύρος Πανεπιστημιακού Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ., γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό στην αγορά εργασίας. Αποκτούν επίσης Europass, βεβαίωση μονάδων κατάρτισης ECVET, αναγνωρισμένων στην Ευρωπαϊκή ένωση.

Συγκρίνετε με τους άλλους φορείς. Όλοι τους προσπαθούν να ενισχύσουν το κύρος τους μέσω συνεργασίας με Πανεπιστημιακούς φορείς. Εσείς γιατί να μην απευθυνθείτε κατευθείαν στην πηγή;

Ρωτήστε καταρτιζόμενούς μας. Ρωτήστε όσους από αυτούς αξιοποιήσαμε στη συνέχεια ως επιμορφωτές. Γιατί όχι και κάποιον από εσάς;

Ερωτήματα μπορούν να υποβληθούν στην διεύθυνση email: [email protected]. Τo τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2467440038.

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος

Σινάτκας Ιωάννης

Καθηγητής

Back to top button