Καστοριά

Lemon Skates: Η ονειρική πορεία μιας ταινίας (φωτο – βίντεο)

Skatepark ~ Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ~ 9ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Έδεσσας.
Αυτή ήταν η ονειρική πορεία του ABEC 52.100, του φιλμ της κοινότητας ΛΕΜΟΝ που επιχειρεί να παρουσιάσει πτυχές της καθημερινότητας στην περιοχή της Καστοριάς μέσα από τη δική μας οπτική. Όπως και στις δυο προηγούμενες προβολές έτσι και τώρα, η συνθήκη ήταν ξεχωριστή για τους δικούς μας λόγους. Το ταινιάκι μας ταξίδεψε στο Edessa Short Film Festival – Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Έδεσσας , μαζί του κι εμείς…
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από την επιλογή του ντοκιμαντέρ και της προβολής του στο συγκεκριμένο φεστιβάλ, καθώς μας συνδέουν ιδιαίτερες σχέσεις με την πόλη της Έδεσσας. Ήταν ο πιο όμορφος επίλογος που θα μπορούσε να γραφτεί για το ABEC 52.100 και για τα δεκάδες άτομα που συμμετείχαν σε αυτό το project.
Για την «ψυχή» του φεστιβάλ, τον Αλέξανδρο Στουγιαννίδη, μάλλον ό,τι και να γράψουμε θα είναι λίγο. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς. Επίσης, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Σύλλογο Καλλιτεχνών Street Art Manifesto και σε όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν και παρουσίασαν αυτό το συλλογικό αποτέλεσμα. Τέλος, ευχαριστούμε και όλο τον κόσμο για το δυνατό χειροκρότημα που μας χάρισε.
Αυτή η μοναδική εμπειρία είναι μόνο η αρχή μπροστά σε αυτά που προσδοκούμε να έρθουν. Και του χρόνου, στο επετειακό Edessa Short Film Festival, θα είμαστε εκεί!
Lemon Skates

 

 

 

Back to top button