Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Γ. Ζεμπιλιάδου: Δεν απευθύνομαι σε κάτι κουρασμένα «παλληκάρια»

Είναι αυτονόητο ότι δεν απευθύνομαι σε κάτι κουρασμένα «παλληκάρια».

Κάποιους, που τους κουράζουν τασοβαρά θέματα όπως το Χωροταξικό!

Κάτι τύπους που όταν θα φεύγουν εφορίες, πρωτοδικεία και υπηρεσίες από τις πόλεις μας, αυτοί οι «κουρασμένοι» θα δημοσιεύουν δακρύβρεχτα ρεπορτάζ ….

Κάτι τύπους που μας ψέγουν γιατί αναδεικνύουμε, το πιο σημαντικό και κρίσιμο θέμα για την περιοχή, ενώ θα έπρεπε κατά την άποψη τους να ασχοληθούμε και εμείς με τους καλοντυμένους και τις καλοντυμένες στις πλαζ…

Αυτούς που ασχολούνται με ένα συγκεκριμένο μικρόκοσμο που διαμορφώνουν οι ίδιοι.

Δε θα αρχίσουμε να μιλάμε για κουτσομπολιά για να μη τους κουράζουμε.

Δεν μας επέλεξαν οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας για να κάνουμε ανάλαφρες κουβεντούλες.

Ναι η 16η Σεπτέμβρη είναι μια μέρα ορόσημο για την περιοχή και οι πολίτες που ενδιαφέρονται θα το θυμούνται για καιρό. Πότε αλήθεια ενώθηκαν ξανά όλοι οι Δήμαρχοι της Δυτικής Μακεδονίας για ένα ζήτημα;

Επιλέξαμε να αγωνιζόμαστε για τα σημαντικά θέματα του τόπου μας. Για να έχουν μέλλον στην περιοχή τα παιδιά μας που τώρα φεύγουν και την εγκαταλείπουν κάθε μέρα και πιο πολλά.

Αν δει κανείς τον χάρτη με τα φωτοβολταϊκά και τα αιολικά, που ο Περιφερειάρχης είπε ότι τον έβαλαν στο Χωροταξικό οι επενδυτές… καταλαβαίνει τα τεράστια συμφέροντα που παίζονται στη γη μας.

Κάποιοι επιλέγουμε να τα αντιπαλέψουμε και … ας κουράζουμε τύπους που ίσως θα προτιμούσαν να στέλναμε καμία ερωτική επιστολή στην Βανέσα ή καμία αράδα για το πανηγύρι.

Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Back to top button