Καστοριά

Νέος Χώρος Δεξιώσεων στην Καστοριά: «Κτήμα Βιολέττα» ο ιδανικός προορισμός για Γάμους, Βαπτίσεις & Εvent

Ψάχνετε έναν εντυπωσιακό χώρο για να φιλοξενήσετε τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας;

Ο νέος πολυχώρος εκδηλώσεων ‘’Κτήμα Βιολέττα’’ είναι εδώ για να κάνει κάθε γάμο, βάπτιση ή πάρτι μοναδικό! Με έναν συνδυασμό φυσικής ομορφιάς και σύγχρονων εγκαταστάσεων προσφέρουμε το ιδανικό σκηνικό για κάθε εκδήλωση που θέλετε να θυμάστε για πάντα.

Το κτήμα μας βρίσκεται στην Πορειά Καστοριάς (Γέφυρα Πορειάς), μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης και στο κέντρο του νομού, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση!

Δεξίωση Γάμου ή Βάπτισης Χωρίς Άγχος
Στο ‘’Κτήμα Βιολέττα’’ , προσφέρουμε ασφαλή κάλυψη από καιρικές εκπλήξεις! Έχουμε προνοήσει για την εγκατάσταση κομψών, μεγάλων και ανθεκτικών ομπρελών που παρέχουν προστασία τόσο από τον ήλιο όσο και από τη βροχή, διασφαλίζοντας ότι η εκδήλωσή σας θα κυλήσει ομαλά  χωρίς να ανησυχείτε για τις καιρικές αλλαγές.

Γάμοι: Μια Ημέρα Που Θα Θυμάστε για Πάντα
Ο γάμος είναι μια από τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή ενός ζευγαριού, και εμείς στο ‘’Κτήμα Βιολέττα’’ κατανοούμε πόσο σημαντική είναι κάθε λεπτομέρεια.

  • Δεξίωση κάτω από τα αστέρια: Ο εξωτερικός μας χώρος προσφέρει ένα μαγευτικό σκηνικό για δεξιώσεις στον ανοιχτό αέρα, με ρομαντικό φωτισμό και πολυτελή διακόσμηση.
  • Δεξίωση σε κομψό υπαίθριο σκηνικό: Οι ομπρέλες και τα σκίαστρα δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για την υπαίθρια δεξίωση σας, με την κομψότητα και τη λειτουργικότητα να πηγαίνουν χέρι-χέρι.
  • Χορός και διασκέδαση: η πίστα χορού έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει άνεση και διασκέδαση για όλους τους καλεσμένους σας.

Βαπτίσεις: Ένα Γιορτινό Καλωσόρισμα στη Ζωή
Οι βαπτίσεις είναι μια από τις πιο τρυφερές και χαρούμενες οικογενειακές στιγμές, και το ‘’Κτήμα Βιολέττα’’ είναι το τέλειο μέρος για να γιορτάσετε αυτή τη σημαντική ημέρα.

  • Εξωτερικός χώρος για παιδικά παιχνίδια: Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν άφθονο χώρο για να παίξουν και να χαρούν την ημέρα, ενώ οι γονείς θα χαλαρώνουν σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.
  • Ευέλικτα πακέτα: Προσφέρουμε ευέλικτες επιλογές που καλύπτουν τις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για μικρές, κλειστές οικογενειακές συγκεντρώσεις είτε για μεγάλες γιορτές.

Ιδιωτικό Σπίτι: Απόλυτη Άνεση και Ιδιωτικότητα
Το ιδιωτικό σπίτι που βρίσκεται στο κτήμα είναι ιδανικό για να ξεκουραστεί η οικογένειά σας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ή να απολαύσετε ήσυχες στιγμές πριν ή μετά τη δεξίωση.

  • Χώρος για την οικογένεια: Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για να αισθανθείτε άνετα και να χαλαρώσετε, προσφέροντας ιδιωτικότητα .
  • Προετοιμασία και ξεκούραση: Aποτελεί το ιδανικό σημείο για τους μελλόνυμφους ή την οικογένεια της βάπτισης για να προετοιμαστούν πριν την εκδήλωση ή να ξεκουραστούν κατά τη διάρκεια αυτής.

Χώρος για Barbeque : Γεύματα με τους αγαπημένους σας
Το ‘’Κτήμα Βιολέττα’’ διαθέτει χώρο για barbeque, ιδανικό για οικογενειακές συγκεντρώσεις, προ-γαμήλιες εκδηλώσεις ή ακόμη και το κύριο γεύμα σε πάρτι.

  • Εξοπλισμένος χώρος barbeque: Για να οργανώσετε ένα γεύμα barbeque, με επαγγελματικές σχάρες και όλες τις απαραίτητες παροχές.
  • Χαλαρό περιβάλλον: Για πιο casual εκδηλώσεις, προσφέροντας στους καλεσμένους σας την ευκαιρία να απολαύσουν νόστιμο φαγητό σε ένα χαλαρό και φιλικό περιβάλλον.

 Επικοινωνήστε μαζί μας  και ανακαλύψτε από κοντά τον χώρο που θα φιλοξενήσει τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας!

Back to top button