ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού με την Ακαδημία Πετοσφαίρισης Καστοριάς (φωτογραφίες)

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024, η Ακαδημία Πετοσφαίρισης Καστοριάς υποδέχτηκε στο ΔΑΚ Καστοριάς σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς στα πλαίσια της 11ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.
Σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και χαράς τα παιδιά μυήθηκαν στο άθλημα του βόλεϊ από τον φιλοξενούμενό μας ομοσπονδιακό προπονητή Χρήστο Πάτρα ο οποίος παρουσίασε το άθλημα της πετοσφαίρισης στους μαθητές και μαθήτριες, μίλησε για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τους κανόνες του βόλεϊ. Με την καθοδήγησή του, τη βοήθεια αθλητριών και του προπονητή της Ακαδημίας Βαγγέλη Φωτόπουλου, όλα τα παιδιά σε ομάδες εξασκήθηκαν σε μορφές βασικής τακτικής και έπαιξαν (mini voley) με έντονο το συναίσθημα χαράς και αγωνιστικότητας που προσφέρει το συναρπαστικό αυτό άθλημα.
Με κοινό σύνθημα: «Αθλούμαστε Μαζί. Δίνουμε ποιότητα στη Ζωή» ήταν το μήνυμα που καταφέραμε με συλλογικότητα να αναδείξουμε.
Το Δ.Σ. και οι προπονητές της Ακαδημίας, ευχαριστούν θερμά τον ομοσπονδιακό προπονητή ΕΟΠΕ Χρήστο Πάτρα για την πολύτιμη και σημαντική παρουσία του, τους διευθυντές, δασκάλους και γυμναστές των πέντε δημοτικών σχολείων Καστοριάς 3° 4° 6° 9° 10° καθώς και του ειδικού σχολείου, όλα τα παιδιά πάνω από 200 για την άψογη συνεργασία και προσοχή τους δίνοντας παλμό και ενθάρρυνση μεταξύ τους, τους διευθυντές της δευτεροβάθμιας και τις μαθήτριες/αθλήτριες για την στήριξή τους, τον Δήμο Καστοριάς για την παραχώρηση του κλειστού γηπέδου, τον Βασίλη Παρτσάνη για την προσφορά μήλων το εποχιακό και πολύ νόστιμο φρούτο, για όλους τους συμμετέχοντες.

«11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2024»: Μια διοργάνωση προάγοντας τα οφέλη της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού για την υγεία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

 

Back to top button