Κόσμος

Κλιντ Ίστγουντ: «Eίχα μία δυνατή ιστορία και πίστευα πως θα γινόταν καλή ταινία» (trailer)

Ο Κλιντ Ίστγουντ (Clint Eastwood) έδωσε στη δημοσιότητα μία μικρή γεύση από τη νέα του δραματική ταινία γεμάτη ηθικά διλήμματα «Juror #2» με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Χουλτ (Nicholas Hoult).

«Αυτή είναι μια ταινία που θα ήθελα να δω και που νομίζω ότι θα αρέσει σε πολλούς ανθρώπους. Εξετάζει τις γκρίζες ζώνες ανάμεσα στο μαύρο και το άσπρο των καθημερινών καταστάσεων και σε κάνει να αποφασίσεις για τον εαυτό σου» ανέφερε σε δήλωσή του στο PEOPLE, ο εμβληματικός σταρ και σκηνοθέτης.

Πρόσθεσε ότι ξεκίνησε με ένα «καλό σενάριο» από τον Τζόναθαν Έιμπραμς (Jonathan Abrams) και μια «δυνατή ιστορία που πίστευε ότι θα γινόταν μια καλή ταινία».

«Με ιντριγκάρει πραγματικά όταν μια ιστορία βάζει έναν χαρακτήρα σε ένα ηθικό δίλημμα, και αυτό είναι ένα δίλημμα στο οποίο όλοι θα μπορούσαμε να φανταστούμε τον εαυτό μας ή να σχετιστούμε με κάποιον τρόπο» πρόσθεσε.

Το καστ αστέρων περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τους Τόνι Κολέτ (Toni Collette), Ζόι Ντατς (Zoey Deutch), Κίφερ Σάδερλαντ (Kiefer Sutherland) και Τζ. Κ. Σίμονς (J. K. Simmons).

«Είχαμε μια πραγματικά σπουδαία ομάδα ηθοποιών, με επικεφαλής τον Νίκολας Χουλτ ο οποίος με εντυπωσίασε πραγματικά -είναι αυτό που νομίζω ότι είναι ένας κινηματογραφικός σταρ», συνεχίζει ο θρύλος του Χόλυγουντ. «Όλοι ήταν πολύ επαγγελματίες, ήρθαν προετοιμασμένοι και έτοιμοι να δουλέψουν, αλλά περισσότερο από αυτό γελούσαμε κάθε μέρα. Είτε σκηνοθετώ είτε παίζω, νομίζω ότι είναι σημαντικό να απολαμβάνεις τη δουλειά, και αυτό κάναμε».

Το “Juror #2” σηματοδοτεί την επιστροφή του Ίστγουντ στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του ως Ταινία Λήξης του 38ου AFI Fest, στις 27 Οκτωβρίου ενώ αναμένεται η κυκλοφορία του στις αίθουσες την 1η Νοεμβρίου.

ΑΠΕ

Back to top button