ΑθλητικάΚαστοριά

Ο νέος προπονητής των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Καστοριάς

Μετά από την ολοκλήρωση της προθεσμίας της κατάθεσης δικαιολογητικών για την πρόσληψη προπονητή Μικτών Ομάδων, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Καστοριάς συνεδρίασε την Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2024  με κύριο θέμα συζήτησης την στελέχωση με  προπονητή και γενικό αρχηγό των Μικτών Ομάδων.
Νέος προπονητής στις Μικτές Ομάδες Κ-16 και  Κ-14 για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, μετά από πρόταση της Τεχνικής Επιτροπής θα είναι ο κ. Μίμης Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’ και διαθέτει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Γενικός αρχηγός αναλαμβάνει ο κ. Στέλιος Φόρλιακας, ο οποίος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Ένωσης.

Στα πλαίσια της στελέχωσης για την συμμετοχή των Μικτών Ομάδων Κ16 & Κ14 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, καλούνται τα σωματεία και η ακαδημίες της ΕΠΣ Καστοριάς να προτείνουν μέχρι 5 ποδοσφαιριστές γεννημένους 2009-2010 (Ονοματεπώνυμο, Θέση, Κινητό τηλεφωνο επικοινωνίας) και 5 ποδοσφαιριστές γεννημένους το 2011-2012 μέχρι την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στο email της Ένωσης  ([email protected]). Οι ομάδες που θα στείλουν  και τερματοφύλακα θα τον προτείνουν ως 6η επιλογή.

 

 

Back to top button