ΑθλητικάΚαστοριά

Κύπελλο: Καστοριά – ΠΑΣ Λεύκης 7-0 (φωτο)

Την 2η νίκη της πέτυχε η Καστοριά, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Α΄φασης του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς και μαζί με τον Α. Σ. Νταηλάκη, προχώρησαν στην επόμενη φάση του θεσμού.
Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, μια και η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων ήταν εμφανής. Αυτό έδωσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία στο δίδυμο της τεχνικής ηγεσίας της Καστοριάς Λίτσκα-Πρωτόγερου να δώσουν λεπτά συμμετοχής και σε ποδοσφαιριστές που δεν τα είχαν πάρει μέχρι στιγμής.
Στο Α΄ημίχρονο η Καστοριά επέβαλλε τον ρυθμό της και πριν συμπληρωθεί το ημίωρο του αγώνα, είχε πετύχει τεσσερα γκολ. Έτσι, στο 2′ σε σουτ του Νάκου, η μπάλα κόντραρε στον Κρανιά και κατέληξε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο για την Καστοριά. Στο 6΄ο Γκέγκας με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Πίππα, αυτός πίεσε τους αμυντικούς και ο Κρανιάς στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του (1-0). Στο 8΄ ο Νάκος, μετά από μία πολύ καλή προσπάθεια, βγήκε τετ α τετ με τον Κωνσταντίνου, όμως ο τελευταίος απέκρουσε κι έσωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση. Στο 18′, μετά από σύγχυση στην άμυνα της Λεύκης, ο Γκέγκας, από κοντά, με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0). Στο 23΄ ο Καρβέλης με πλασέ έκανε το 3-0, εκμεταλλευόμενος την ασταθή απόκρουση του Κωνσταντίνου σε εκτέλεση φάουλ του Νανά. Στο 27′, μετά από πολύ καλή προσπάθεια του Καρβέλη, από τα δεξιά, ο Πατρωνίδης, από κοντά, με κεφαλιά, έγραψε το 4-0. Στο 44′, μετά από σέντρα του Πατρωνίδη και κεφαλιά του Ποστεκίδη, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ, το οποίο, όμως, πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Έτσι στο 54΄, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πατρωνίδη, ο νεοαποκτηθείς Στασινόπουλος με κεφαλιά έκανε το 5-0. Στο 59′ το σουτ ττου Πασιώλη, απέκρουσε στην αριστερή του γωνιά ο Κωνσταντίνου. Στο 62′ σε κεφαλιά του προωθημένου Στασινόπουλου, η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Κωνσταντίνου κι απομάκρυναν οι αμυντικοί. Στο 67′ ο Κωνσταντίνου απέκρουσε εκπληκτικά, στην αριστερή του γωνία, το σουτ του Πασιώλη. Στο 68′ η κεφαλιά του Ποστεκίδη, με την “συμβολή” του οριζόντιου δοκαριού, έφυγε άουτ. Στό 78′ μετά από εκπληκτική απόκρουση τού Κωνσταντίνου, ο Πασιώλης έγραψε το 6-0. Στο 90′ ο Ποστεκίδης χρήστηκε σκόρερ, όταν έπιασε το σουτ, η μπάλα ξεέυγε από τα χέρια του Κωνσταντίνου και κατέληξε στα δίχτυα του (7-0).
ΚΑΣΤΟΡΙΑ 🆚️ ΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣ 7-0
Διαιτητής: Κυζάκης Τ. (Ε. Π. Σ. Καστοριάς)
Βοηθοί: Κωτσόπουλος Α. (Ε. Π. Σ. Καστοριάς)
Τσέλας Σ. (Ε. Π. Σ. Καστοριάς)
Οι συνθέσεις:
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος Χρ. (31΄ Αλεξίου), Καρβέλης, Τσοτσούλας, Γκέγκας (31΄ Στασινόπουλος), Κωνσταντινίδης, Βελένης (37΄ Κλειούσης), Πατρωνίδης, Μανωλάτος, Νάκος (31΄ Ποστεκίδης), Νανάς (50΄ Πασιώλης), Πίππας.
ΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣ: Κωνσταντίνου, Παπαδαμιανός, Κρανιάς, Σαββίδης, Τσιάρας, Μπινιάκος Β. Εγρές, Θεοφυλακτίδης, Μπινιάκος Ι. Τσακάλης, Παπαδόπουλος.
Έπαιξαν επίσης και οι Ζιώγας, Ζαλαμήτσος, Καλλίνικος, Παπαδόπουλος, καί Τσακωνάρης.

Κύπελλο ΕΠΣ: Τα σημερινά αποτελέσματα και η βαθμολογία* της Α’ Φάσης

 

 

Back to top button